![پاستا](/Upload/Public/Content/Images/1395/11/28/1231120959.jpg)
دنیایی متفاوت از رنگ و طعم پاستا. تهیه یک پاستای سبزیجات لذیذ با قارچ، پنیر پکورینو و بادامهای ترد را با ما تجربه کنید که ویژگی فوقالعادهای دارد؛ این پاستا حتی برای دیابتیها هم ضرری ندارد.
مواد مورد نیاز
اسپاگتی غلات: 200 گرم
روغن برنج سبوسدار: 3 قاشق غذاخوری
قارچ قهوهای سوییسی قاچ شده: 300 گرم
قارچ شکمپر قاچ شده: 300 گرم
موسیر خرد شده از درازا: یک حبه (25 گرم)
جعفری تازه: یک قاشق غذاخوری
بادام برشته بینمک، خرد شده: یک چهارم فنجان (40 گرم)
برگ اسفناج کوچک:100 گرم
پنیر پکورینو: یک چهارم فنجان (20 گرم)
![پاستا](/Upload/Public/Content/Images/1395/11/28/1231120984.jpg)
طرز تهیه
پاستا را در یک ماهیتابه بزرگ آب جوش بپزید تا ترد شوند؛ نصف لیوان مایع پاستا را در آبکش صاف کنید.
روغن را در یک ماهیتابه دیگر روی شعله زیاد داغ کنید. قارچ و موسیر را در آن بریزید و گهگاه هم بزنید و بعد از 5 دقیقه یا تا اینکه قارچها طلایی و موسیرها ترد شوند، ادامه دهید. سیر و جعفری را برای طعم بهتر اضافه کنید. از فلفل سیاه نیز میتوانید به عنوان ادویه استفاده کنید.
شعله را کم کنید و پاستا، بادام، اسفناج و قارچ را مخلوط کنید. به اندازه کافی آب پاستا را درون آن بریزید و آن را با پنیر سرو کنید.
راهنمایی
اگر ماهیتابه بزرگ ندارید، قارچها را در یک پخت آماده کنید تا طعم جوشیدگی نگیرد.