وب سایت آشپز باشی: میتونید این کیک رو در هر فصلی و با استفاده از مربای گیلاس درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
- کره 225 گرم
- شکر 3/4 پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد بزرگ
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- آرد 250 گرم
- نمک 3/4 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری
- بادام 100 گرم
- مربای گیلاس 200 گرم
- شیر 1/3 پیمانه
-
آماده کردن مواد برای تهیه کیک گیلاس و بادام:
1. تخممرغها رو با چنگال بزنید.
2. بادام ها رو آسیاب کنید.
3. مربای گیلاس رو زیر شیر آب بشویید تا شربت اون کاملا شسته بشه. اونها رو خشک و خرد کنید و بعد در آرد بغلتونید. آرد اضافی اونها رو بگیرید.
طرز تهیه: - از قبل فر رو با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- کره (به دمای اتاق) و شکر رو با هم بزنید تا خامه ای بشن. به تدریج تخممرغ زده شده و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
- بعد به آرومی آرد رو به همراه نمک، بیکینگ پودر و پودر بادام با سایر مواد ترکیب کنید. در آخر مربای گیلاس و شیر رو اضافه کنید و خمیر رو با قاشق در قالب نان (23 در 13 در 7 سانتیمتری) بریزید و برای 45 تا 60 دقیقه (تا خلال دندانی که در وسط کیک میزنید و خارج میکنید، تمیز باشه) بپزید.
- بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب در آورده و برش بزنید