ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک گیلاس و بادام

می‌تونید این کیک رو در هر فصلی و با استفاده از مربای گیلاس درست کنید.

وب سایت آشپز باشی: می‌تونید این کیک رو در هر فصلی و با استفاده از مربای گیلاس درست کنید و لذت ببرید.
 
 مواد لازم:
 
  •     کره  225 گرم
  •     شکر 3/4 پیمانه
  •     تخم مرغ 3 عدد بزرگ
  •     وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  •     آرد 250 گرم
  •     نمک 3/4 قاشق چای خوری
  •     بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری
  •     بادام 100 گرم
  •     مربای گیلاس 200 گرم
  •     شیر 1/3 پیمانه
  •  
 کیک گیلاس و بادام
 
آماده کردن مواد برای تهیه کیک گیلاس و بادام: 
 
1.  تخم‌مرغ‌ها رو با چنگال بزنید.
 
2.  بادام ها رو آسیاب کنید.
 
3.  مربای گیلاس رو زیر شیر آب بشویید تا شربت اون کاملا شسته بشه. اون‌ها رو خشک و خرد کنید و بعد در آرد بغلتونید. آرد اضافی اون‌ها رو بگیرید.

طرز تهیه:

  1. از قبل فر رو با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. کره (به دمای اتاق) و شکر رو با هم بزنید تا خامه ای بشن. به تدریج تخم‌مرغ زده شده و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
  3. بعد به آرومی آرد رو به همراه نمک، بیکینگ پودر و پودر بادام با سایر مواد ترکیب کنید. در آخر مربای گیلاس و شیر رو اضافه کنید و خمیر رو با قاشق در قالب نان (23 در 13 در 7 سانتی‌متری) بریزید و برای 45 تا 60 دقیقه (تا خلال دندانی که در وسط کیک می‌زنید و خارج می‌کنید، تمیز باشه) بپزید.
  4. بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب در آورده و برش بزنید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان