برای شرکت در جشنواره های غذا و گردشگری برنامه ریزی کنید

تهران-ایرنا- مدیر کل بازاریابی و تبلیغات گردشگری کشور از هموطنان خواست برای شرکت در جشنواره های منطقه ای سفره ایرانی و استفاده از فرصت آشنایی با ظرفیت های خوراک بومی، فرهنگ گردشگری، برنامه ریزی کنند

تهران-ایرنا- مدیر کل بازاریابی و تبلیغات گردشگری کشور از هموطنان خواست برای شرکت در جشنواره های منطقه ای سفره ایرانی و استفاده از فرصت آشنایی با ظرفیت های خوراک بومی، فرهنگ گردشگری، برنامه ریزی کنند.
به گزارش روز دوشنبه گروه فرهنگی ایرنا از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، علی باقر نعمتی زرگران گفت: هموطنان سراسر کشور می توانند به منظور شرکت در جشنواره های منطقه ای غذا با عنوان سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری و آگاهی از زمان و مکان اجرا و نیز برنامه های مربوطه به کانال شبکه اجتماعی مجازی تلگرام به آدرس Iranfoodfestival@ و درگاه اینترنتی www.iranfoodfestival.com مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه از تیرماه سال جاری تاکنون دو جشنواره منطقه ای سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در شهرهای رامسر و تبریز با معرفی و ارائه ظرفیت های خوراک بومی استان های مازندران، گیلان، گلستان، قزوین، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل برگزار شده است، افزود: جشنواره غذای بعدی از تاریخ 2 لغایت 4 شهریورماه جاری در استان کرمانشاه برگزار می شود و با کنار هم قرار گرفتن استان های ایلام، کردستان و همدان انواع غذاهای بومی همراه با برنامه های هنری جذاب همانند کارگاه های آموزشی،اجرای مراسم های آیینی، مسابقات و بسیاری از برنامه های مفرح دیگر در انتظار هموطنان خواهد بود.
نعمتی با بیان اینکه ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان های مذکور به همراه بخش خصوصی مربوطه همه تلاش خود را برای برگزاری هرچه شایسته این رویداد به کار خواهند بست، خاطرنشان کرد: پس از اتمام سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در استان کرمانشاه، استان های دیگر شامل خراسان رضوی، اصفهان، یزد، فارس و خوزستان میزبان این رویداد خواهند بود.
برای شرکت در جشنواره های غذا و گردشگری برنامه ریزی کنید

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر