ماهنامه کیک و شیرینی - عارفه سادات ابن الرضا: اگر به دنبال یک دسر خاص و خوشمزه میگردید، پیشنهاد میکنیم این چیزکیک را امتحان کنید.
مواد لازم:
- بیسکوییت شکلاتی: 100 گرم
- کره (ذوب شده): 65 گرم
- انبه: 2 عدد
- شکر: 110 گرم
- شکلات سفید: 200 گرم
- خامه صبحانه: 300 گرم
- پنیر خامه ای: 500 گرم
- پودر ژلاتین: 3 ق چ
- آب: 60 میلی لیتر
طرز تهیه:
1. ابتدا بیسکوییت را توسط دستگاه غذاساز یا خردکن کاملا پودر نمایید سپس کره ذوب شده را به آن اضافه کنید.
2. مخلوط بسکوییت و کره را کف قالب کمربندی به قطر 20 سانتی متر پرس کنید و قالب را در یخچال قرار دهید تا کراست چیز کیک سفت شود.
3. پودر ژلاتین را به روی 60 میلی لیتر آب سرد پاشیده و اجازه دهید به روش بن ماری یا از طریق مایکروفر حل شود.
4. پنیر خامه ای و شکر را توسط همزن برقی بزنید. سپس شکلات سفید ذوب شده (خنک شده باشد) و خامه صبحانه را نیز اضافه کنید و مواد را در حدی که یکدست شود مخلوط کنید. حال نیمی از مواد پنیری را بر روی
بیسکوییت ها ریخته، در این بین یک عدد میوه انبه را به صورت نگینی خرد کنید و تکه های میوه را به روی لایه پنیری بریزید.
5. سپس مابقی مواد پنیری را نیز ریخته، سطح چیزکیک را صاف نمایید. روی قالب را توسط سلفون کاور کنید و در یخچال قرار دهید. بهتر است چیزکیک به مدت یک شبانه روز در یخچال بماند تا کامل بسته شود و آماده سرو گردد.
6. در نهایت نیز می توانید با تکه های نگینی انبه آن را تزیین کنید.
نکته:
دقت کنید که تمامی مواد از قبیل پنیرخامه ای و خامه صبحانه و انبه باید به دمای محیط رسیده باشند در غیر این صورت وقتی ژلاتین یا شکلات مذاب را اضافه می کنید سریع بسته می شوند و به صورت تکه های کوچک و سفت درون چیزکیک باقی می مانند.