کاپ کیک را فقط در تلویزیون نبینید؛ خودتان هم درست کنید. در هوای پاییزی هیچ چیز بهتر از یک فنجان چای داغ و کیک شکلاتی با طعم فندق نیست و چه بهتر که این کیک، روکشی از نوتلا داشته باشد. بنیتا برای شما دستور تهیه کاپ کیک شکلاتی را آماده کرده و اگر شما هم یکی طرفداران نوتلا هستید، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 12 عدد کاپ کیک
کره (همدما با دمای اتاق): 125 گرم
پودر شکر: دو سوم لیوان
وانیل: یک قاشق چایخوری
تخم مرغ: 2 عدد
آرد مخمر دار (همراه با بیکینگ پودر): یک و نیم لیوان
پودر کاکائو: یک چهارم لیوان
شیر: دو سوم لیوان
چیپس شکلات قهوهای: یک لیوان
نوتلا (شکلات صبحانه): 220 گرم
شیر: یک چهارم لیوان
فندق ساطوری شده: یک چهارم لیوان
شکلات تختهای رنده شده برای تزئین: به مقدار کافی
فندق ساطوری شده برای تزئین: به مقدار کافی
مواد لازم برای روکش شکلاتی
کره (همدما با دمای اتاق): 125 گرم
پودر آیسینگ (الک شده): یک و نیم لیوان
کاکائو: یک چهارم لیوان
شیر: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید. سینی کاپ کیک را با کاغذ مخصوص کاپ کیک پر کنید.
در ظرفی بزرگ و با همزن برقی، کره و شکر را مخلوط کنید تا به صورت کرم یکدست دربیاید. سپس وانیل را اضافه کنید و بعد تخممرغها را تک تک به آن بیفزایید و خوب هم بزنید.
آرد و پودر کاکائو و شیر را به مخلوط اضافه کنید. در آخر چیپس شکلات را روی آن بریزید و با قاشق هم بزنید.
دو سوم از هر قالب را پر کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. وقتی آماده شد، برای خنک کردن آنها را به سینی توری فلزی منتقل کنید و بگذارید خنک شوند.
در ظرفی کوچک، شیر اضافه و نوتلا را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
تهیه رویه شکلاتی کیک
در ظرفی کوچک، کره را با همزن برقی بزنید و ترکیب پودر آیسینگ و شکلات را آرام آرام به آن اضافه کنید و تا زمانی که نرم شوند، مخلوط کنید. این مخلوط را در قیف مخصوص بریزید. بهتر است از سر شیاردار آن استفاده کنید.
از یک کارد تیز برای خالی کردن وسط کاپ کیک استفاده کنید. سپس درون آن را با پودر فندق و مخلوط شیر- نوتلا پر کنید.
روی کاپ کیک را با قیف پر شده از کرم شکلات تزیین کنید و پودر فندوق و باقی مانده نوتلا و همچنین پودر شکلات را روی آن بپاشید و تزیین کنید.