این یک راه عالی برای مصرف ماهی ساده و همچنین یک وعده غذایی کامل و مغذی برای تمام اعضای خانواده است. بنیتا دستور غذایی بسیار لذیذ و مناسب برای سرو در مهمانیهای خاص را برای شما توضیح میدهد.
مواد لازم
سیب زمینی: 900 گرم
پودر فلفل شیرین: نصف قاشق چایخوری
شوید خرد شده: 2 قاشق چایخوری
فیله ماهی سفید: 500 گرم
مخلوط آرد با یک چهارم قاشق چایخوری نمک: روی هم 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
کره: 2 قاشق چایخوری
قارچ مینیاتوری حلقه شده: 250 گرم
تره فرنگی: یک دسته
تخم مرغ: 2 عدد
خامه: 300 میلی لیتر
پنیر چدار رنده شده: نصف لیوان
پنیر پارمسان رنده شده: یک چهارم لیوان
پودر سوخاری: 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و ادویه ماهی: به میزان لازم
طرز تهیه
سیب زمینیها را با پوست بخارپز و یا در ظرفی بزرگ آبپز کنید تا نرم شوند. (اگر سیب زمینیها بزرگ بود، قبل از پخت آن را به دو نیم تقسیم کنید.)
بعد از پخت بگذارید تا خنک شود، سپس آنها را به صورت مکعب خرد کنید. سیب زمینیهای مکعبی را با کره مخلوط کنید و در پیرکسی با حجم 2 لیتر بریزید. روی آن فلفل سیاه و کمی پاپریکا و نیمی از شویدها را بریزید.
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. فیلههای ماهی را با چاشنی آرد طعمدار کنید و در تابهای با روغن داغ و دمای متوسط سرخ کنید. سپس یک قاشق غذاخوری کره به آن اضافه کنید تا زمانی که ماهیها طلایی رنگ و برشته شود. بعد آنها را به ظرفی دیگر منتقل کرده و ادویه ماهی را به آن اضافه کنید. در آخر آن را در پیرکس بگذارید و روی آن باقی شوید را بپاشید.
در تابهای تمیز کره را آب کنید. هنگامی که کره داغ شد، به آن قارچها را اضافه کنید و زمانی که قارچها قهوهای شد، ترهفرنگی را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر سرخ کنید. در آخر آنها را روی ماهیها در پیرکس بریزید. سپس روی آن را نمک و فلفل بپاشید و باقی سیب زمینیها را روی آن بریزید.
تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط کنید و روی سیب زمینیها بریزید. ادویه و کمی نمک روی آن بپاشید. پنیر چدار رنده شده، پنیر پارمسان و آرد سوخاری را روی آن اضافه کنید و کمی هم پاپریکا بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید یا تا زمانی که رویه آن برشته شود. غذا را داغ سرو کنید.