لازانیای مرغ و اسفناج و سیب زمینی

با پخت این غذا، نشان می‌دهید چقدر در تهیه غذاهای متنوع با مواد معمول همیشگی، سلیقه و ذوق دارید.

لازانیا

با پخت این غذا، نشان می‌دهید چقدر در تهیه غذاهای متنوع با مواد معمول همیشگی، سلیقه و ذوق دارید.

تقریبا همه مردم علاقه زیادی به پختن سیب زمینی به روش‌های جدید و لذیذ دارند. به خصوص اگر این روش همراه با ترکیبی از خامه و سس پنیری روی لایه‌های برشته سیب زمینی باشد. حالا مرغ و گوجه‌فرنگی سرخ شده را هم در کنارش تصور کنید تا... مدت زمان آماده‌سازی این غذا 15 دقیقه و پخت آن یک ساعت است. 

مواد لازم برای 6 نفر :

روغن گیاهی: یک قاشق غذاخوری

سوسیس مرغ: 750 گرم

پیاز (نازک خلال شده): یک عدد

کره: 40 گرم

سیر (نازک خرد شده): 3 حبه

آرد: 2 قاشق غذاخوری

شیر: یک و نیم لیوان

پنیر پارمسان رنده شده: سه چهارم لیوان

پودر آویشن: یک قاشق غذاخوری

پوست لیمو رنده شده: یک قاشق چایخوری

سیب زمینی (برش های نیم سانتی متری): 750 گرم

برگ اسفناج: 160 گرم

گوجه فرنگی گیلاسی (حلقه های نازک): 250 گرم

 لازانیا مرغ

طرز تهیه:

فر را در دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن و گرم کنید. 

روغن را در ماهیتابه با حرارت زیاد داغ کنید، سوسیس‌ها را به مدت 4، 5 دقیقه سرخ کنید تا رنگ آنها قهوه‌ای شود. سپس بعد از خنک شدن، آن‌ها را به حلقه‌های یک سانتی‌متری برش دهید و در کاسه‌ای بزرگ بریزید.

در تابه‌ای دیگر، خلال‌های پیاز را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند، سپس آن‌ها را به کاسه سوسیس‌ها اضافه کنید.

در قابلمه‌ای کوچک، کره را با حرارت زیاد آب کنید. سیر را به مدت 30 ثانیه در آن سرخ کنید، آرد را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بپزید و در آخر از روی حرارت بردارید. 

به این مخلوط، شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود . سپس دوباره روی حرارت گذاشته، بپزید و هم بزنید تا زمانی که سس بجوشد و غلیظ شود. بعد از 3 دقیقه جوشیدن، نصف لیوان پارمسان، آویشن و پوست لیمو را به آن اضافه کنید. 

این سس را به مخلوط سوسیس‌ها اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی و اسفناج را نیز به آن اضافه کنید و به پیرکس مخصوص فر انتقال دهید. روی آن را با فویل آلومینیوم بپوشانید.

به مدت یک ساعت درون فر قرار دهید. سپس فویل را از روی آن برداشته و حلقه‌های گوجه فرنگی را روی آن بچینید، پنیر پارمسان را روی آن بپاشید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا زمانی که گوجه‌فرنگی‌ها سرخ شوند. (این کار را می‌توانید 5 دقیقه قبل از سرو انجام دهید.)

نکته: می‌توانید همراه با سالاد‌های برگ و یا سبزیجات دلخواه سرو کنید. 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر