ماهان شبکه ایرانیان

دستور تهیه کوفته قلقلی چینی-خودمان غذای چینی بپزیم

برای تجربه فرهنگ دیگر کشورها لازم نیست حتما به آن جا سفر کرد؛ گاهی می‌توان با پختن یکی از غذاهای محلی، کمی از فرهنگ ناب نقاط دیگر را به خانه آورد. برای نمونه، بنیتا با کرفس، کلم، سس فلفل شیرین و در نهایت دستور تهیه کوفته قلقلی‌های چینی، بخشی از فرهنگ لذیذ آسیای شرقی را برای شما به ارمغان می‌آورد. تجربه‌تان از این خوراکی را با ما هم در میان بگذارید.

 کوفته

برای تجربه فرهنگ دیگر کشورها لازم نیست حتما به آن جا سفر کرد؛ گاهی می‌توان با پختن یکی از غذاهای محلی، کمی از فرهنگ ناب نقاط دیگر را به خانه آورد. برای نمونه، بنیتا با کرفس، کلم، سس فلفل شیرین و در نهایت دستور تهیه کوفته قلقلی‌های چینی، بخشی از فرهنگ لذیذ آسیای شرقی را برای شما به ارمغان می‌آورد. تجربه‌تان از این خوراکی را با ما هم در میان بگذارید.

مدت زمان آماده‌سازی این غذا 20 دقیقه و پخت آن 15 دقیقه است.

مواد لازم برای 30 عدد کوفته قلقلی 

روغن: یک قاشق چایخوری

پیاز (نگینی شده): یک عدد

گوشت چرخ کرده: 500 گرم

کلم خرد شده: 2 لیوان

آرد: یک و نیم لیوان 

ساقه کرفس (ریز خرد شده): 2 عدد

تخم مرغ هم زده: 2 عدد

سس تند شیرین برای سرو: به مقدار لازم 

روغن گیاهی برای سرخ کردن: به مقدار لازم

کوفته

طرز تهیه

روغن را در تابه‌ای بزرگ با حرارت ملایم داغ کنید. پیازهای خرد شده را در آن به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا برشته شوند. سپس پیازها و تمام مواد باقی‌مانده را به کاسه‌ای بزرگ منتقل کنید. هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. 

از دستکش برای چنگ زدن مواد استفاده کنید و سپس مواد را در حجم یک قاشق سوپ‌خوری، به صورت توپ در بیاورید. 

روی حرارت بالای گاز، روغن را در تابه‌ای دیگر داغ کنید. زمانی که تکه‌ای نان در آن انداختید و جلز و ولز کرد، توپ‌ها را به آن اضافه کنید. دو طرف آن را به مدت 6 تا 8 دقیقه سرخ کنید. سپس آن‌ها را روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن آن گرفته شود. 

نکته 

می‌توانید این غذا را سرد یا گرم همراه با سس تند شیرین سرو کنید. 

مواد آماده شده را قبل از پخت در یخچال قرار دهید. 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان