وب سایت آشپزباشی: آنچیلادا یه غذای مکزیکیه که در اون نان ترتیلا رو با موادی مثل گوشت، پنیر، لوبیا و سبزیجات پر می کنن و روی اون سس چیلی میریزن. در اینجا یه دستور آنچیلادای سریع که با مرغ بریانی آماده میشه رو داریم.
مواد لازم:
- گوجه فرنگی 400 گرم
- فلفل چیلی سبز3 عدد
- پیازچه 2 عدد
- فلفل هالوپینو 1 عدد
- گشنیز 1/2 پیمانه
- لیمو 1 عدد
- نمک به میزان لازم
- مرغ 1 عدد
- پنیر چدار 2 پیمانه
- خامه ترش 1 پیمانه
- پیاز قرمز 1/2 عدد کوچک
- فلفل سیاه به میزان لازم
- نان ترتیلا 6 عدد
آماده کردن مواد برای تهیه آنچیلادا فوری:1- گوجهفرنگیها رو خرد کنید و دانههاشون رو جدا کنید.
2- دانههای فلفلهای چیلی و فلفل هالوپینو رو جدا کنید و بعد اونها رو ریز خرد کنید.
3- پیازچه رو ریز خرد کنید. از قسمتهای سفید و سبز کمرنگ پیازچه استفاده کنید.
4- برگهای گشنیز رو ریز خرد کنید.
5- از یک عدد مرغ بریانی استفاده کنید. گوشت مرغ رو جدا کرده و ریش ریش کنید.
6- پنیر چدار رو رنده کنید.
7- به جای خامه ترش می تونید از ترکیب 1 پیمانه ماست با 1 قاشق چای خوری جوش شیرین استفاده کنید.
8- پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
طرز تهیه:- برای تهیه سالسا، گوجهفرنگی، فلفل چیلی، پیازچه، فلفل هالوپینو، گشنیز و آبلیمو رو با هم ترکیب کنید. کمی نمک به اون ها اضافه کنید.
- از قبل فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب 23 در 33 سانتیمتری رو با روغن چرب کنید.
- مرغ ریش ریششده رو در کاسه بزرگی بریزید. نصف پنیر چدار، خامه ترش و پیاز رو با اون ترکیب کنید. به اونها مقداری نمک و فلفل سیاه بزنید. مواد رو خوب با هم ترکیب کنید.
- نانهای ترتیلا رو روس سطح کار بذارید. حدود 1 پیمانه از ترکیب مرغ رو در وسط هر نان بذارید و بعد نانها رو رول کنید. رولهای نان رو در قالب بچینید (قسمت باز نان رو به پایین باشد).
- سالسا رو روی ترتیلاها بریزید و روی قالب رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. آنچیلاداها رو برای حدود 40 دقیقه در فر بپزید.
- فویل رو بردارید و 1 پیمانه پنیر چدار باقیمانده رو روی آنچیلاداها بریزید و اونها رو دوباره برای حدود 5 تا 8 دقیقه تا پنیر آب بشه در فر بذارید. آنچیلاداها رو گرم سرو کنید.