ماهان شبکه ایرانیان

آنچیلادا؛ غذای فوری مکزیکی

آنچیلادا یه غذای مکزیکیه که در اون نان ترتیلا رو با موادی مثل گوشت، پنیر، لوبیا و سبزیجات پر می کنن و روی اون سس چیلی می‌ریزن. در اینجا یه دستور آنچیلادای سریع که با مرغ بریانی آماده میشه رو داریم.

وب سایت آشپزباشی: آنچیلادا یه غذای مکزیکیه که در اون نان ترتیلا رو با موادی مثل گوشت، پنیر، لوبیا و سبزیجات پر می کنن و روی اون سس چیلی می‌ریزن. در اینجا یه دستور آنچیلادای سریع که با مرغ بریانی آماده میشه رو داریم.
 
مواد لازم:
 
  •     گوجه فرنگی 400 گرم
  •     فلفل چیلی سبز3 عدد
  •     پیازچه 2 عدد
  •     فلفل هالوپینو 1 عدد
  •     گشنیز 1/2 پیمانه
  •     لیمو 1 عدد
  •     نمک به میزان لازم
  •     مرغ 1 عدد
  •     پنیر چدار 2 پیمانه
  •     خامه ترش 1 پیمانه
  •     پیاز قرمز 1/2 عدد کوچک
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     نان ترتیلا 6 عدد

 آنچیلادا فوری
 
آماده کردن مواد برای تهیه آنچیلادا فوری:

1- گوجه‌فرنگی‌ها رو خرد کنید و دانه‌هاشون رو جدا کنید.
2- دانه‌های فلفل‌های چیلی و فلفل هالوپینو رو جدا کنید و بعد اون‌ها رو ریز خرد کنید.
3- پیازچه رو ریز خرد کنید. از قسمت‌های سفید و سبز کمرنگ پیازچه استفاده کنید.
4- برگ‌های گشنیز رو ریز خرد کنید.
5- از یک عدد مرغ بریانی استفاده کنید. گوشت مرغ رو جدا کرده و ریش ریش کنید.
6- پنیر چدار رو رنده کنید.
7- به جای خامه ترش می تونید از ترکیب 1 پیمانه ماست با 1 قاشق چای خوری جوش شیرین استفاده کنید.
8- پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

طرز تهیه:

  1.     برای تهیه سالسا، گوجه‌فرنگی، فلفل چیلی، پیازچه، فلفل هالوپینو، گشنیز و آبلیمو رو با هم ترکیب کنید. کمی نمک به اون ها اضافه کنید.
  2.     از قبل فر رو با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب 23 در 33 سانتی‌متری رو با روغن چرب کنید.
  3.     مرغ ریش ریش‌شده رو در کاسه بزرگی بریزید. نصف پنیر چدار، خامه ترش و پیاز رو با اون ترکیب کنید. به اون‌ها مقداری نمک و فلفل سیاه بزنید. مواد رو خوب با هم ترکیب کنید.
  4.     نان‌های ترتیلا رو روس سطح کار بذارید. حدود 1 پیمانه از ترکیب مرغ رو در وسط هر نان بذارید و بعد نان‌ها رو رول کنید. رول‌های نان رو در قالب بچینید (قسمت باز نان رو به پایین باشد).
  5.     سالسا رو روی ترتیلاها بریزید و روی قالب رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. آنچیلاداها رو برای حدود 40 دقیقه در فر بپزید.
  6.     فویل رو بردارید و 1 پیمانه پنیر چدار باقیمانده رو روی آنچیلاداها بریزید و اون‌ها رو دوباره برای حدود 5 تا 8 دقیقه تا پنیر آب بشه در فر بذارید. آنچیلاداها رو گرم سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان