شیرینی پادرازی قزوین مواد لازم: پودر قند 250 گرم وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری تخممرغ 2 عدد آرد گندم 200 گرم آردنخودچی 200 گرم آرد برنج 200 گرم روغن جامد 200 گرم شیر 100 گرم زنجبیل 1 قاشق چایخوری زرده تخممرغ 1 عدد زعفران به میزان لازم کنجد به میزان لازم روش تهیه: روغن، پودرقند، وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و کمی بزنید تا نرم و لطیف شود؛ شیر را نیز اضافه کنید؛ سپس هر سه نوع آرد و زنجبیل را بیفزایید و خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید؛ خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و قالب بزنید؛ یک زرده تخممرغ و زعفران را با هم مخلوط کرده و با برس روی شیرینی بزنید و با چنگال خطوطی روی آن کشیده و کنجد بپاشید؛ سپس به مدت 20-15 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید تا طلایی شود؛ بعد از سرد شدن در ظرف بچینید و سرو کنید مواد لازم برای شیرینی نوروزی پادرازی : تخم مرغ 2 عدد آرد برنج 125 گرم پودر شکر 150 گرم آرد گندم 125 گرم پودر هل 1 چهارم قاشق چایخوری آرد نخودچی 150 گرم کره 250 گرم * تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع برای تزیین. طرز تهیه شیرینی نوروزی پادرازی : کره نرم شده و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و با یک همزن خوب هم بزنید. تقریبا 5 دقیقه مواد را مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل شود. تخم مرغها را که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن را یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید. پودر هل را هم به مواد اضافه کنید . هر 3 آرد را داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و 3بار آنها را الک کنید این کار خیلی در کیفیت شیرینی نوروزی موثر است پس لطفا کمتر از 3بار الک نکنید. آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد را ورز بدهید. خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار بدهید و 1 ساعت اجازه بدهید داخل یخچال استراحت کند.
