ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: حلیم یکی از خوشمزه ترین و کامل ترین غذاهاست. در این مطلب طرز تهیه حلیم مرغ خوشمزه را آموزش داده ایم.
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:- ران مرغ: 2 عدد
- سینه مرغ: 3 عدد
- گندم پوست کنده: یک و یک دوم پیمانه
- آب: به مقدار لازم
- آب مرغ: سه و یک دوم پیمانه
- روغن: 3 قاشق سوپ خوری
- نمک: :به مقدار لازم
- فلفل سفید (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم مزه دار کردن مرغ:- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری
- پیاز (رنده شده): 1 عدد
- ماست: 2 قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. مرغ ها را بپزید و استخوان آنها را جدا کنید.
2. گندم پوست کنده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
3. مقداری آب مرغ پخته را اضافه کنید و اجازه دهید بپزند تا گندم نرم شود.
4. ظرف را از روی حرارت بردارید و در ظرف را بگذارید و به مدت چند ساعت کنار بگذارید (ترجیحا از شب تا صبح) سپس ظرف را حدود 5 الی 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید.
5. تمام مواد برای مزه دار کردن را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
6. مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و حدود سه ساعت در یخچال قرار دهید.
7. گندم پخته را به همراه آب مرغ روی حرارت قرار دهید و مرتب آن را به کمک قاشق چوبی یا گوشت کوب بکوبید تا کاملا له شود.
8. روغن، نمک، فلفل سفید پودر شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
9. اجازه دهید کاملا بپزد و حلیم کاملا جا بیفتد. حلیم را به ظرف مناسبی انتقال دهید.
10. مرغ مزه دار شده را در تابه تفت داده و سپس به ابعاد کوچک برش دهید و به همراه حلیم سرو کنید.