شاید ترکیب عجیبی به نظرتان برسد اما به امتحان کردنش میارزد. این برنج طعمدار و متفاوت را میتوانید با ماهی و یا مرغ بخورید.
اما حتما یک بار هم که شده آن را امتحان کنید.
زمان تهیه: 5دقیقه
زمان پخت: 25دقیقه
مواد لازم:
1 پیمانه برنج سفید خام
2/1 پیمانه آب آناناس
1 پیمانه آب
2/1 پیمانه آناناس خرد شده
2 قاشق چایخوری کره
2/1 قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
4/1 قاشق چایخوری نمک
4/1 پیمانه گشنیز تازه و خرد شده
4/1 پیمانه پیازچه تازه و خرد شده
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
طرز تهیه:
یک قابلمه را روی شعله با حرارت زیاد گاز گذاشته و آب، برنج، آب آناناس، آناناس، کره، پوست لیموی رنده شده و نمک را داخل آن ریخته و بگذارید بجوشد. پس از آنکه مواد جوشید، شعله را کم کرده و در آن را ببندید تا برنج ترد شود و آب داخل قابلمه به طور کامل جذب شود (بین 20 تا 25 دقیقه). سپس گشنیز، پیازجه و آب لیمو را به داخل قابلمه اضافه کنید. غذای شما آماده است. به همین سادگی و خوشمزگی. شما میتوانید این برنج متفاوت و خاص را با ماهی یا مرغ نوش جان کنید.