ماهان شبکه ایرانیان

شله امیری ایلام

استان زیبای ایلام با وسعتی در حدود ۲۰ هزار و ۱۵۰ کیلومتر مربع در مغرب ایران بزرگ واقع شده است. در واقع، می‌توان ایلام را از نظر وسعت در رده بیست و دوم در میان سایر شهرهای کشور قرار داد

استان زیبای ایلام با وسعتی در حدود 20 هزار و 150 کیلومتر مربع در مغرب ایران بزرگ واقع شده است. در واقع، می‌توان ایلام را از نظر وسعت در رده بیست و دوم در میان سایر شهرهای کشور قرار داد. این شهر دارای جاذبه‌های گردشگری بسیاری بوده و هر ساله میزبان گردشگران بی‌شماری از سرتاسر دنیا می‌باشد. طاق شیرین و فرهاد، آتشکده سیاهگل، کاخ فلاحتی و شهر تاریخی سیروان بخشی از این آثار به جا مانده از دوران گذشته در ایلام می‌باشند. با سفر به این شهر در کنار بازدید از این مناطق و آثار، می‌توانید از خوردن معروف‌ترین غذاهای سنتی و محلی این شهر نیز نهایت لذت را ببرید. از جمله این غذاها می‌توان به ماش آو، جوچک‌ آو، کوفته سیرابی، بوله وله اشاره کرد. در این مقاله، دستور پخت یکی از دیگر از این غذاهای مقوی و خوشمزه به نام شله امیری را برای شما بیان می‌کنیم. امیدواریم از سرو این غذای خوش عطر‌و‌‌طعم در منزل و در کنار عزیزانتان نهایت لذت را ببرید.
مواد اولیه:
ماش: نصف لیوان.
برنج: کمتر از نصف لیوان.
پیاز: یک عدد متوسط.
روغن: دو قاشق غذاخوری.
زردچوبه و نمک: به میزان لازم.
ابتدا ماش را بعد از پاک کردن و شستن با آب فراوان بپزید. بعد از پخت کامل ماش، برنج را که از قبل خیس کرده‌اید به ماش اضافه کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن تا حد طلایی شدن سرخش کنید. سپس زردچوبه را به آن بیفزایید. بعد از نرم شدن برنج، نمک و پیاز داغ را به غذا اضافه کنید. در این زمان، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا غذای شما حسابی جا بیفتد.

شله امیری ایلام

شله امیری ایلام

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان