ماهان شبکه ایرانیان

شیرینی بیشمه ترکمن صحرا

به غیر از غذاهای خوشمزه منطقه ترکمن صحرا، شیرینی‌های آن نیز طرفداران بسیاری در میان اهالی و مردم ایران دارند

به غیر از غذاهای خوشمزه منطقه ترکمن صحرا، شیرینی‌های آن نیز طرفداران بسیاری در میان اهالی و مردم ایران دارند. یکی از این شیرینی‌ها، بیشمه بوده که با عطر‌و‌طعم دلپذیرش از بهترین خوراکی‌ها برای سرو در مهمانی‌ها و مراسم‌های مردم این منطقه می‌باشند. در این مطلب، طرز تهیه این شیرینی دلچسب را برای شما بیان می‌کنیم. باشد که در جمع دوستان و خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
مواد اولیه:
روغن جامد: 2 قاشق غذاخوری.
تخم مرغ: 3 عدد.
بکینگ پودر: 2 تا 3 قاشق غذاخوری.
وانیل: یک چهارم قاشق غذاخوری.
آرد: به میزان لازم ( حدود 10 پیمانه).
دستورالعمل:
برای شروع کار ابتدا روغن و شکر را خوب با یکدیگر مخلوط کنید. سپس، تخم را به آن‌ها اضافه کرده و به وسیله همزن برقی مواد را کاملاٌ بزنید. بعد، ماست و شیر را نیز به ترتیب به مواد بیفزایید. در مرحله بعد، آرد را با بکینگ پودر و وانیل مخلوط کرده و به تدریج بر روی مواد الک کنید. در اینجا آرد را تا اندازه‌ای اضافه کنید که خمیر به دستتان نچسبد. در غیر اینصورت، خمیر سفت شده و به مراتب شیرینی‌تان هم نرمی و لطافت لازم را ندارد. سپس خمیر را در ظرفی دربسته به مدت 2 تا 3 ساعت استراحت دهید. بعد از این زمان، از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دستتان صافش کنید. حتی می‌توانید آن را با وردنه باز کرده و به وسیله قالبی گرد آن را قالب بزنید. سپس، در شیرجوشی به میزان لازم روغن ریخته و بعد از داغ شدن شیرینی‌ها را در آن سرخ کنید. در انتها، آن‌ها را بر روی دستمال کاغذی قرار داده تا روغن اضافی‌شان کشیده شود. بعد از آماده شدن شیرینی‌ها، آن‌ها را در ظرف مناسبی چیده و به همراه چای سرو می‌کنیم.

شیرینی بیشمه ترکمن صحرا

شیرینی بیشمه ترکمن صحرا

شیرینی بیشمه ترکمن صحرا

شیرینی بیشمه ترکمن صحرا

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان