ماهان شبکه ایرانیان

پاستای اسفناج و پنیرفتا

اسفناج، قارچ و گوجه فرنگی همراه با پنیرفتا، ترکیب ایده‌آلی می شوند که اگر گیاهخوار هستید و قصد دارید تا پاستای خود را بدون گوشت تهیه کنید، می تواند گزینه فوق العاده ای برای شما باشد.

غذا

اسفناج، قارچ و گوجه فرنگی همراه با پنیرفتا، ترکیب ایده‌آلی می شوند که اگر گیاهخوار هستید و قصد دارید تا پاستای خود را بدون گوشت تهیه کنید، می تواند گزینه فوق العاده ای برای شما باشد.

زمان تهیه:     25   دقیقه

زمان پخت:   15    دقیقه

برای: 4نفر

مواد لازم:

یک بسته 250 گرمی پاستا پنه

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

نصف پیمانه پیاز خرد شده

یک حبه سیر خرد شده

3 پیمانه گوجه فرنگی خرد شده

یک پیمانه قارچ تازه خرد شده

دو پیمانه برگ اسفناج خرد شده

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

اندکی فلفل قرمز 

250 گرم پنیر فتای خرد شده

غذا

طرز تهیه:

در یک قابلمه آب و اندکی نمک ریخته و تا رسیدن آب به دمای جوش صبر می کنیم. پاستا را در آب جوش ریخته و طبق دستور روی بسته و زمان ذکر شده می پزیم تا نرم شود. سپس آن را آبکش می کنیم و کناری می گذاریم.

یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط گاز قرار داده و روغن زیتون را داخل آن حرارت می دهیم. پیاز و سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شوند. سپس گوجه فرنگی، قارچ و اسفناج را اضافه می کنیم. به میزان کافی نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز می زنیم. دو دقیقه دیگر می پزیم تا حرارت به داخل گوجه ها رسیده و برگهای اسفناج پخته شوند. شعله گاز را کم می کنیم. پاستا و پنیر فتا را داخل ماهیتابه می ریزیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شده و پاستاها به خوبی گرم شوند. غذای شما آماده سرو است. نوش جان.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان