![غذا](/Upload/Public/Content/Images/1395/11/30/1722340107.jpg)
اسفناج، قارچ و گوجه فرنگی همراه با پنیرفتا، ترکیب ایدهآلی می شوند که اگر گیاهخوار هستید و قصد دارید تا پاستای خود را بدون گوشت تهیه کنید، می تواند گزینه فوق العاده ای برای شما باشد.
زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
برای: 4نفر
مواد لازم:
یک بسته 250 گرمی پاستا پنه
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف پیمانه پیاز خرد شده
یک حبه سیر خرد شده
3 پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
یک پیمانه قارچ تازه خرد شده
دو پیمانه برگ اسفناج خرد شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
اندکی فلفل قرمز
250 گرم پنیر فتای خرد شده
![غذا](/Upload/Public/Content/Images/1395/11/30/1722340125.jpg)
طرز تهیه:
در یک قابلمه آب و اندکی نمک ریخته و تا رسیدن آب به دمای جوش صبر می کنیم. پاستا را در آب جوش ریخته و طبق دستور روی بسته و زمان ذکر شده می پزیم تا نرم شود. سپس آن را آبکش می کنیم و کناری می گذاریم.
یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط گاز قرار داده و روغن زیتون را داخل آن حرارت می دهیم. پیاز و سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شوند. سپس گوجه فرنگی، قارچ و اسفناج را اضافه می کنیم. به میزان کافی نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز می زنیم. دو دقیقه دیگر می پزیم تا حرارت به داخل گوجه ها رسیده و برگهای اسفناج پخته شوند. شعله گاز را کم می کنیم. پاستا و پنیر فتا را داخل ماهیتابه می ریزیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شده و پاستاها به خوبی گرم شوند. غذای شما آماده سرو است. نوش جان.