ماهان شبکه ایرانیان

گیاهخوار هستید؟ این دستور پخت سوسیس، مخصوص شما است

گیاهخوار هستید یا از غذاهای بیرون زیاد خوش‌تان نمی‌آید؟ اما باز هم این امکان وجود دارد که در خانه سوسیس درست کنید و با بچه‌های تان یک وعده غذای متفاوت و خوشمزه بخورید.

سوسیس

گیاهخوار هستید یا از غذاهای بیرون زیاد خوش‌تان نمی‌آید؟ اما باز هم این امکان وجود دارد که در خانه سوسیس درست کنید و با بچه‌های تان یک وعده غذای متفاوت و خوشمزه بخورید.

این رول‌های سوسیس ترکیبی از عدس، کنجد و سبزیجات معطر هستند که در عین حال، وعده‌ای بسیار مغذی و کامل نیز به شمار می‌رود.

مواد لازم

روغن زیتون‌: 2 قاشق چایخوری

کره‌: 30 گرم

پیاز نگینی خرد شده‌: یک عدد

هویج نگینی خرد شده‌: یک عدد

سیب زمینی پخته نگینی شده‌: 400 گرم

عدس پخته‌: 400 گرم

پودر کاری‌: یک قاشق چایخوری

پنیر پیتزا رنده شده‌: یک لیوان

رب گوجه فرنگی‌: یک چهارم لیوان

خمیر یوفکا‌: 3 ورق

شیر‌: 2 قاشق سوپ خوری (برای نرم کردن خمیر)

کنجد‌: 2 قاشق چایخوری

سالاد با گیاهان برگدار: به مقدار کافی

سوسیس

طرز تهیه

در ماهیتابه‌ای بزرگ با حرارت ملایم، کره را آب کنید. سپس پیاز، هویج و سیب زمینی را برای 6 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، سرخ کنید. عدس و پودر کاری را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر بپزید. 

مواد را از روی حرارت بردارید. پنیر و رب گوجه فرنگی را به این مخلوط اضافه کنید و بگذارید تا مواد سرد شوند.

فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. 

خمیر را باز کنید، با قلم‌موی آشپزخانه شیر را روی خمیر بمالید. به صورت نوار، مواد را روی خمیر پخش کنید و خمیر را لوله کنید. در آخر روی آن شیر بمالید و کنجد بپاشید.

به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خمیر طلایی شود، آن را در فر بپزید. بعد از پخت، هر رول را به سه قسمت تقسیم کنید. 

نکته‌ 

این مواد برای 18 عدد لول است.

می‌توانید رول‌ها را قبل از پخت فریز کنید و اگر یخ‌زده بودند، 10 دقیقه به زمان پخت آن اضافه کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان