وب سایت آشپزباشی: میخواید یه روش ساده و عالی برای پختن گوشت رو یاد بگیرید؟ با ما همراه باشید
مواد لازم:
- پیاز 2 عدد متوسط
- هویج 2 عدد
- کرفس 2 شاخه
- سیر 1 بوته
- سبزیهای معطر 1 مشت
- روغن زیتون به میزان لازم
- گوشت یک و نیم کیلوگرم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه رست بیف:
1- سبزیجات رو تمیز بشویید و خرد کنید. نیازی نیست اونها رو پوست بگیرید.
2- حبههای سیر رو هم از هم جدا کنید.
3- از سبزیهای معطر مثل آویشن، رزماری، برگ بو و مریم گلی استفاده کنید.
4- از قسمت بالایی گوشت ران استفاده کنید. حداقل نیم ساعت قبل از پخت، گوشت رو از فریزر خارج کنید.
طرز تهیه: - از قبل فر رو با حرارت 250 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سبزیجات خرد شده، سیر و سبزیهای معطر رو در سینی فر بریزید و روغن زیتون رو روی اونها بپاشید.
- مقداری روغن روی گوشت بریزید و به اون نمک و فلفل بزنید. بعد روغن رو روی گوشت بمالید. گوشت رو روی سبزیجات بذارید.
- سینی رو در فر بذارید، حرارت رو به 200 درجه سانتیگراد کم کنید و گوشت رو برای حدود 1 ساعت و 15 دقیقه بپزید.
- در میان پخت گوشت رو کمی دیگه چرب کنید و اگه سبزیجات خشک بود، کمی آب در سینی فر بریزید.
- بعد از پخت، گوشت رو به تخته برش منتقل کنید و برای 15 دقیقه کنار بذارید.