سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از مشروح پختن بلال ذرت روشهای مختلفی دارد و هر کس بنا به سلیقه و امکانات موجود یک روش را میپسندد در زیر به 9 روش معمول اشاره شده است.
1. بخار پز کردن بلال ذرت
آب را بجوشانید. برگها و رشتههای ابریشمی بلال را پاک کنید. اگر بخار پز ندارید میتوانید از یک قابلمه بزرگ و یک صافی فلزی استفاده کنید. ذرتها را روی بخار پز قرار دهید و به مدت 8 تا 12 دقیقه در این حالت قرار گیرد. بعد از آن سرو کنید.
2. جوشاندن بلال ذرت در آب
یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید. مقدار آب به تعداد و بزرگی بلال ذرتی که میخواهید بجوشانید بستگی دارد. دقت کنید که آب به مقدار لازم وجود داشته باشد. میتوانید برای طعم بهتر یک قاشق چای خوری نمک به آب اضافه کنید. پوسته ذرت را کامل از آن جدا کنید. بعد از جدا کردن پوسته ذرت ان را زیر آب گرفته و دست خود را روی آن بکشید تا رشتههای ابریشمی روی آن کاملا جدا شوند. بلال ذرت را درون آب در حال جوش قرار دهید. درب قابلمه را روی ان قرار دهید تا آب دوباره به جوش درآید. از انبرک برای جابجا کردن ذرتها استفاده کنید. با دست این کار را انجام ندهید، زیرا باعث سوختگی میشود. بلال ذرت را به مدت 3 تا 8 دقیقه بجوشانید. زمانی که دانههای بلال ترد شد آماده خوردن است. بلالها را قبل از مصرف به مدت 30 تا 60 ثانیه درون دستمال تمیز قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
3. پختن بلال با استفاده از فر
فر را تا 425 درجه فارنهایت (220 درجه سلسیوس) گرم کنید. برگ و رشتههای ابریشمی را جدا کرده و با آب بشویید. بلالها را با مقداری کره آغشته کرده و با فویل آلومینیومی بپیچید و درون فر قرار دهید. بلالهای کوچک به 20 دقیقه زمان و بلالهای بزرگ به 30 دقیقه زمان برای پختن نیاز دارند.
4. پختن بلال ذرت با مایکروویو
بلال را درون یک ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید. شما باید هر دفعه یک بلال را بپزید. به یاد داشته باشید برگهای بلال را جدا نکنید، زیرا درون مایکروویو بهتر میپزد. بلالها را به مدت 5 دقیقه درون مایکرویو قرار دهید. مایکروویو باید در بالاترین حد خود قرار گیرد. بعد از زمان گفته شده بگذارید به مدت 2 تا 3 دقیقه درون مایکروویو بماند تا کمی سرد شود و از سوختن دست شما جلوگیری شود. ذرتها را روی تخته برش قرار دهید. ساقه ته بلال را برش بدهید و برگهای آن را جدا کنید.
5. بخار پز کردن دانههای بلال ذرت
مانند روش 4 به جای بلال کامل دانههای بلال ریخته میشود.
6. کباب کردن بلال
دمای گاز را به صورت ملایم قرار دهید و برگها و رشتههای ابریشمی ذرت را جدا کنید. ذرتها را به روغن زیتون آغشته نمایید. از کره ذوب شده نیز میتوانید به جای روغن زیتون استفاده کنید. ذرتها روی اجاق بگذارید. با استفاده از انبرک آنها را بچرخانید تا تمام سطوح آن یکنواخت بپزد. بعد از پختن تمام سطوح آن را سرو کنید.
7. جوشاندن دانههای ذرت
در یک قابلمه متوسط آب را بجوشانید و دانههای ذرت را از بلال جدا کرده و با یک قاشق چایخوری نمک به درون آب در حال جوش بریزید و درب آن را ببندید. بعد از ریختن دانهها منتظر بمانید تا آب دوباره بجوشد و سپس شعله را مقداری کم کنید بگذارید به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزد. با استفاده از یک آبکش فلزی دانهها را خارج و سرو کنید.
8. کباب کردن بلال ذرت با زغال
برگها را کنار بزنید و ته بلالها را ببرید و آنها را درون آب به مدت یک ساعت خیس کنید. تا زمانی که ذرتها خیس میخورند زغالها را آماده کنید. ذرتها را در درون پوسته قرار داده روی ذغال قرار دهید. بعد از پختن برگها را جدا کرده و به آن آب نمک بیفزایید و سرو کنید.
9. پختن دانههای ذرت با مایکروویو
دانههای ذرت را به صورت یک لایه درون ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید. 30 تا 60 میلی لیتر آب به آن اضافه کنید. با پلاستیک روی ظرف را بپوشانید و با چنگال چند سوراخ روی آن برای تهویه ایجاد کنید. سپس ظرف را برای 4 دقیقه درون مایکروویو قرار دهید. سپس آب اضافی آن را خالی کنید و بعد سرو کنید.