ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پای سیب و دارچین در خانه

در این مطلب پای بسیار خوشمزه سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید در عرض کمتر از دو ساعت در خانه درست کرده و از طعمش لذت ببرید.

وب سایت روزیاتو: در این مطلب، پای بسیار خوشمزه سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید در عرض کمتر از دو ساعت در خانه درست کرده و از طعمش لذت ببرید.

مواد لازم:

  •     9 پیمانه سیب شیرین خرد شده
  •     2 قاشق چایخوری دارچین
  •     4 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  •     1٫5 قاشق غذاخوری کره خرد شده
  •     2 ورقه خمیر آماده پای
  •     1 عدد زرده تخم مرغ
  •     نصف یک عدد لیموترش
 
طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه:

1-فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-درون یک کاسه بزرگ، سیب های خرد شده را ریخته روی آن ها لیموترش بچکانید تا سیاه نشوند. سپس دارچین، شکر قهوه ای و کره را اضافه کنید.

3-کف قالب پای کره بمالید، سپس روی آن آرد بپاشید. یکی از ورقه های خمیر را کف قالب بگذارید.

4-مخلوط سیب را درون قالب و داخل خمیر بریزید.

5- لایه دوم خمیر پای را به نوارهای باریک دو سانتی متری برش دهید.

6- روی یک ورقه روغنی، نوارهای خمیری را به صورت مشبک روی هم بچینید.

7-ورقه روغنی را روی قالب گذاشته و به آرامی کاغذ را بیرون بکشید تا خمیرهای مشبک روی پای باقی بمانند.

8-بخش های اضافه ی خمیر را جدا کنید. زرده تخم مرغ را هم زده و استفاده از قلم مو، روی سطح خمیر بمالید.

9- پای را به مدت 60 دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی و برشته شود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی