وب سایت روزیاتو: در این مطلب، پای بسیار خوشمزه سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید در عرض کمتر از دو ساعت در خانه درست کرده و از طعمش لذت ببرید.
مواد لازم:- 9 پیمانه سیب شیرین خرد شده
- 2 قاشق چایخوری دارچین
- 4 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 1٫5 قاشق غذاخوری کره خرد شده
- 2 ورقه خمیر آماده پای
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- نصف یک عدد لیموترش
طرز تهیه:1-فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-درون یک کاسه بزرگ، سیب های خرد شده را ریخته روی آن ها لیموترش بچکانید تا سیاه نشوند. سپس دارچین، شکر قهوه ای و کره را اضافه کنید.
3-کف قالب پای کره بمالید، سپس روی آن آرد بپاشید. یکی از ورقه های خمیر را کف قالب بگذارید.
4-مخلوط سیب را درون قالب و داخل خمیر بریزید.
5- لایه دوم خمیر پای را به نوارهای باریک دو سانتی متری برش دهید.
6- روی یک ورقه روغنی، نوارهای خمیری را به صورت مشبک روی هم بچینید.
7-ورقه روغنی را روی قالب گذاشته و به آرامی کاغذ را بیرون بکشید تا خمیرهای مشبک روی پای باقی بمانند.
8-بخش های اضافه ی خمیر را جدا کنید. زرده تخم مرغ را هم زده و استفاده از قلم مو، روی سطح خمیر بمالید.
9- پای را به مدت 60 دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی و برشته شود.