کباب عربی با کوفته سیب زمینی

در این مطلب طرز تهیه یک نوع کباب عربی با کوفته سیب زمینی را برایتان آورده ایم.

ماهنامه سفره ایرانی - سمانه پاکدل: در این مطلب طرز تهیه یک نوع کباب عربی با کوفته سیب زمینی را برایتان آورده ایم.

 میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:

  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 500 گرم
  • روغن: 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز (ریز خرد شده): 2 عدد
  • فلفل سبز (ریز خرد شده): 7 الی 8 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری
  • برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: 1 قاشق چای خوری

مواد لازم کوفته سیب زمینی:

  • سیب زمینی: 4 عدد
  • آب: به مقدار لازم
  • بلغور گندم (پخته): 4 پیمانه
  • پیاز (رنده شده): 1 عدد
  • روغن زیتون: 50 میلی لیتر
  • برگ جعفری (ریز خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
  • سس گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری
  • سس گوجه فرنگی تند: 1 قاشق سوپ خوری
  • زیره (پودر شده): به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
 
 کباب عربی با کوفته سیب زمینی

طرز تهیه:

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. پیاز ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و برگ جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. پس از چند دقیقه تفت دادن ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

برای تهیه کوفته سیب زمینی، سیب زمینی را در آب بپزید و سپس له کنید. بلغور گندم پخته را با پیاز رنده شده، روغن زیتون، برگ جعفری ریز خرد شده، سس های گوجه فرنگی، زیره و نمک مخلوط کنید. سیب زمینی له شده را اضافه و مخلوط کنید. گلوله های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود مانند تصویر، شکل دهید. مخلوط گوشت را وسط ظرف سرو قرار دهید، کوفته ها را دور آن بچینید و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر