ماهنامه سفره ایرانی - سمانه پاکدل: در این مطلب طرز تهیه یک نوع کباب عربی با کوفته سیب زمینی را برایتان آورده ایم.
میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم:- گوشت گوساله (چرخ کرده): 500 گرم
- روغن: 2 قاشق سوپ خوری
- پیاز (ریز خرد شده): 2 عدد
- فلفل سبز (ریز خرد شده): 7 الی 8 عدد
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری
- برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): یک و یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: 1 قاشق چای خوری
مواد لازم کوفته سیب زمینی:- سیب زمینی: 4 عدد
- آب: به مقدار لازم
- بلغور گندم (پخته): 4 پیمانه
- پیاز (رنده شده): 1 عدد
- روغن زیتون: 50 میلی لیتر
- برگ جعفری (ریز خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
- سس گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری
- سس گوجه فرنگی تند: 1 قاشق سوپ خوری
- زیره (پودر شده): به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. پیاز ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و برگ جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. پس از چند دقیقه تفت دادن ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
برای تهیه کوفته سیب زمینی، سیب زمینی را در آب بپزید و سپس له کنید. بلغور گندم پخته را با پیاز رنده شده، روغن زیتون، برگ جعفری ریز خرد شده، سس های گوجه فرنگی، زیره و نمک مخلوط کنید. سیب زمینی له شده را اضافه و مخلوط کنید. گلوله های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود مانند تصویر، شکل دهید. مخلوط گوشت را وسط ظرف سرو قرار دهید، کوفته ها را دور آن بچینید و سرو کنید.