سرویس سبک زندگی فردا: پاییز فصل برداشت سیب است و بهترین زمان برای لذت بردن از این میوه پاییزی. به نقل از بدونیم برای تازه نگه داشتن سیب از زمان خرید میوه تا نگهداری آن در خانه مواردی هست که باید رعایت کرد.
قبل از خریدن میوه به رسیده بودن آن توجه کنید
سیب حتی بعد از چیده شدن هم میرسد. به خصوص زمانی که در دمای اتاق نگهداری میشود. اگر میخواهید این میوه عمر زیادی داشته باشد هنگام خرید دقت کنید که زیاد رسیده نباشد. پس کمی باید سفتتر باشد و روی آن هیچ لکهای دیده نشود.
میوهها و سبزیجات را کنار هم نگذارید
وقتی سیبها میرسند از خود گاز اتیلن تولید میکنند که باعث میشود میوههای اطرافش هم بیشتر رسیده شوند. سعی کنید میوههایی که گاز اتیلن تولید میکنند از سبزیجاتی که به این گاز حساس هستند دور نگه دارید. مثل بروکلی و گل کلم.
سیبها در یخچال بیشتر میمانند
نگهداری سیب در جای خنک و تاریک آنها را ترد و تازه نگه میدارد. بهترین جا برای نگهداری سیبها در کشوهای خشک یخچال و در پلاستیکهای جداگانه است. گهگاهی هم یک حوله نمدار روی آنها قرار دهید تا رطوبتشان را از دست ندهند.
برای عمر طولانی سیبها آنها را جدا جدا بپیچید
وقتی سیبها را جداگانه در پلاستیک یا روزنامه بپیچید اگر یکی از آنها خراب باشد باعث خراب شدن سیبهای اطرافش نمیشود.
از آب لیمو برای جلوگیری از سیاه شدن سیبها استفاده کنید
وقتی سیب را نصف کنید زود سیاه میشود. زیرا اکسیژن به بافتهای گیاه راه پیدا میکند و باعث میشود میوه از خود آنزیمهایی تولید کند که منجر به اکسید شدن میوه شود. اگر میخواهید از سیاه شدن سیب جلوگیری کنید کمی روی آن آب لیمو بزنید تا میوه دیرتر تغییر رنگ بدهد.