سرویس سبک زندگی فردا: بهتر است در هنگام پخت به بلالها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن میشود. در ادامه این مطلب را به نقل از همشهری آنلاین بخوانید.

مواد اصلی
ذرت کنسرو شده (یک عدد) یا بخارپز شده 500 گرم
کالباس 300 گرم
چیپس خلالی یک لیوان
پنیر پیتزا 100 گرم
سس مایونز 4 قاشق غذا خوری
قارچ 200 گرم
پودر خردل به مقدار لازم
پودر آویشن به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان پخت 15 دقیقه
1. قارچ را به شکل ورقههای نازک خرد کنید و در مقدار خیلی کمی روغن تفت دهید. قارچ را به مقداری که به مزاجتان خوش میآید بپزید به طور کلی به اندازه پنج دقیقه تفت برای قارچ کافی است. پودر خردل و آویشن را هم در این مرحله اضافه کنید.
2. کالباسها را به شکل نگینی خرد کنید و به همراه ذرت پخته شده یا کنسرو (بدون آب) و پنیر پیتزا، سس را به قارچهای در حال تفت اضافه کرده و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. مقدار سس را هم میتوانید کم یا زیاد کنید. ولی این نکته هم مهم است که تمام مواد با سس مخلوط شده باشند.
3. حرارت را روی ملایمترین حالت ممکن قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا حدود ده دقیقه بپزد و پنیر خودش را کاملا باز کند. در آخر هم موقع سرو چیپسهای خلال شده را به آن اضافه کنید. چیپسها را زودتر اضافه نکنید که نرم نشوند.