ماهان شبکه ایرانیان

یک خوراکی برای پاکسازی کبد

شاید باورتان نشود اما در این نوشتار از یک خوراکی خیلی ساده و ارزان و دسر دسترس برایتان می‌گوییم که قدرت خارق العاده‌ای در پاکسازی کبد دارد. قبل از اینکه به سراغ این روش پاکسازی کبد که شیوه سنتی روسیه است برویم خوب است از این خوراکی یک داستان هم بشنویم.

شاید باورتان نشود اما در این نوشتار از یک خوراکی خیلی ساده و ارزان و دسر دسترس برایتان می‌گوییم که قدرت خارق العاده‌ای در پاکسازی کبد دارد. قبل از اینکه به سراغ این روش پاکسازی کبد که شیوه سنتی روسیه است برویم خوب است از این خوراکی یک داستان هم بشنویم.

قبل از این‌که گروه موسیقی کالیفرنیا ریزینز (کشمش‌های کالیفرنیا) محبوب شود، مردم از خوردن کشمش پرهیز می‌کردند زیرا علاقه‌ای به ظاهر این میوه‌ی کوچک نداشتند. گذشته از این، یک میوه خشک و چروکیده چه چیزی برای عرضه کردن دارد که میوه‌های جذاب دیگر ندارند؟ اما هر چه‌قدر این گروه موسیقی "انگور چروکیده” آهنگ‌های بیش‌تری درباره‌ی درخت تاک و کشمش بیرون داد، بیش‌تر مسحور و شیفته‌ی این خوراکی شدیم. خیلی زود، همه طرفدار مزایای کشمش شدند.

در اوج شور و شوقی که نسبت به کشمش ایجاد شد، کارشناسان تعدادی از مزایای آن را ذکر کردند:

بور: برای سلامت استخوان‌ها
فیبر: برای بهبود سلامت دستگاه گوارش
پروبیوتیک: برای تحریک باکتری‌های خوب
آنتی اکسیدان‌ها: به منظور حفاظت از بدن در برابر رادیکالهای آزاد


به عنوان مثال، کالج امریکایی قلب و عروق و ژورنال علوم صنایع غذایی می‌گوید، دوز روزانه‌ی این میوه‌ی لذیذ و شیرین، سطح فشار خون و کلسترول را کنترل خواهد کرد. البته این همه‌ی مزایای آن نیست! کشمش دارای ویتامین ب، ث، ‌ای و همین‌طور اولئانولیک‌ اسید و فیتونوترینت است که از پوسیدگی دندان و بیماری لثه جلوگیری می‌کند.

به امروز برگردیم. رواج دوباره‌ی کشمش به ما یادآوری می‌کند که چه‌قدر این میوه‌ی لذیذ می‌تواند در زدودن سموم از کبد، موثر باشد. کبد مسئول سازگار کردن خون، تنظیم مواد مغذی، سنتز کردن پروتئین، و حذف مواد مضر از بدن است. داروهای تجویزی، رژیم غذایی نامناسب و فاکتورهای محیطی می‌توانند در بدن تجمع بیابند و باعث عملکرد نادرست کبد بشوند. اگر کبد به درستی کار نکند، امراض و بیماری‌هایی جدی ممکن است رخ بدهند.

یکی از بهترین راه‌ها برای پاکسازی و سم‌زدایی کبد مصرف کشمش است. در حقیقت، خیس کردن کشمش در آب قبل از مصرف، به سرعت کبد را متعادل خواهد کرد و سلامت کلی را بهبود خواهد داد. کشمش‌های تیره و ارگانیک با ظاهری چروک و کدر را انتخاب کنید. در حالت ایده‌آل کشمشی که دم دارد، بهترین نوع است.

2/1 فنجان کشمش را به مدت 15 دقیقه در آب خیس کنید. سپس آن را با آب گرم بشویید. بعد، کشمش‌ها را داخل یک فنجان بریزید و روی‌شان را با آب جوشیده پر کنید. روی فنجان را حداقل به مدت 8 ساعت بپوشانید. آب کشمش را با معده‌ای خالی سر بکشید و سپس کشمش‌ها را بخورید. به مدت حداقل یک ساعت دراز بکشید و یک بطری آب گرم یا کمپرس آب گرم روی سمت راست شکم‌تان بگذارید تا عضلات شکم شل شوند. هفته‌ای یک بار به مدت چهار ماه و بعد هر شش ماه یک بار این روش را تکرار کنید.

نکته: مصرف کشمش در مقادیر زیاد ممکن است باعث اسهال شود. دیگر عوارض جانبی مصرف بیش از اندازه‌ی کشمش عبارت است از حالت تهوع، سردرد، و مشکلات عضلانی.

منبع: پازیتیو مد
ترجمه: سایت بازده
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان