وب سایت روزیاتو: در زیر طرز تهیه 10 کوکتل و نوشیدنی نوشته شده که مناسب پاییز است و با میوه های این فصل تهیه می شوند.
1- سانگریا
مواد لازم- 2 پیمانه آب داغ
- 2 عدد چای سیاه کیسه ای
- 2 چوب دارچین
- نصف پیمانه شکر
- 3 پیمانه آب انار
- 1 پیمانه آب پرتقال تازه
- 1 عدد پرتقال متوسط
- 1 عدد لیموترش زرد متوسط
- 1 عدد لیموترش سبز متوسط
- 1 عدد سیب متوسط
- 3 پیمانه آب گازدار
طرز تهیه- چای کیسه ای را درون آب داغ بریزید. چوب های دارچین را درون آن بیندازید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
- در یک پارچ بزرگ، چای دارچینی را با همه مواد مخلوط کنید.
- آن را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شده و همه مزه ها به خورد هم بروند.
- نوشیدنی را با یخ سرو کنید.
2- لیموناد رزماریمواد لازم- 1 پیمانه آب لیموترش
- 3/4 پیمانه شکر
- پوست دو عدد لیموترش
- دو ساقه رزماری
- 4 تا 6 پیمانه آب گازدار
طرز تهیه- آب لیموترش و شکر را درون شیرجوش با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. آن را دایم هم بزنید تا شکر کاملا در آب لیمو حل شود.
- پوست لیموترش و ساقه های رزماری را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید.
- از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن، یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.
- این لیموناد را از صافی عبور داده و با ساقه رزماری تزئین و سرو کنید.
3- کوکتل کامکوآت مواد لازم- 1 پیمانه شکر
- 1 پیمانه آب
- 2 قاشق چایخوری دانه فلفل قرمز کوبیده شده
- 24 عدد کامکوآت
- یخ
- 3 لیتر آب گازدار
طرز تهیه- آب و شکر را در یک شیرجوش کوچک با هم مخلوط کرده و هم بزنید. پس از جوشیدن شربت، شعله را خاموش کنید.
- دانه های فلفل قرمز را به مدت 30 دقیقه درون شربت بیندازید. سپس آن را از صافی عبور دهید.
- کامکوات ها را حلقوی برش داده و درون پارچ بریزید. شربت را روی آن ریخته و با یخ سرو کنید.
4- کوکتل گلابیمواد لازم- 1 پیمانه آب گلابی
- 1 قاشق چایخوری آب لیموترش
- 3/4 پیمانه عسل
- 1/4 پیمانه شکر
- 1 ساقه رزماری
- 1 عدد زنجبیل پوست کنده
- مقدار کمی پودر جوزهندی
- یخ
- آب گازدار
طرز تهیه- آب گلابی، آب لیموترش، عسل، شکر، رزماری، زنجبیل و جوزهندی را درون قابلمه کوچکی با هم مخلوط کنید. آن ها را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا بجوشند. پس از 5 دقیقه شعله را کم کنید و هم بزنید تا شکر به طور کامل در مواد حل شود.
- آن را از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه کنار بگذارید. شربت را از صافی عبور دهید و کنار بگذارید تا خنک شود.
- برای سرو، نصف پارچ را با یخ پرکنید، 3 قاشق غذاخوری از این سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید. در صورت تمایل می توانید سیروپ بیشتری اضافه کنید تا کوکتل شیرین تر شود.
5- کوکتل انار و گریپفروتمواد لازم- نصف پیمانه آب گریپفروت
- نصف پیمانه آب انار
- 1 پیمانه شکر
- 2 عدد بادیان ستاره ای
- یخ
- آب گازدار
- دانه های انار
طرز تهیه- آب گریپفروت، آب انار، شکر و بادیان ستاره ای را درون شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. شربت را مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب شود.
- آن را از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه کنار بگذارید. سپس از صافی عبور داده و کنار بگذارید تا خنک شود.
- برای سرو، پارچ را تا نیمه از یخ پر کنید. 4 قاشق غذاخوری از سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید. در آخر، کوکتل را با دانه های انار تزئین و سرو کنید.
6- یخچای سبز با زنجبیل، نعناع و عسل
مواد لازم- 6 پیمانه آب
- 1/4 پیمانه زنجبیل
- 3 تا 6 عدد چای سبز کیسه ای
- نصف پیمانه برگ نعناع
- 1/3پیمانه عسل
- 1 عدد لیموترش
طرز تهیه- درون یک قابلمه کوچک، آب و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته، کیسه های چای سبز و برگ های نعناع را در آن انداخته و 15 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
- چای را از صافی عبور دهید. عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید.
- برای سرو، دو برش لیموترش، برگ نعناع و یخ در لیوان ریخته و چای را به آن اضافه کنید.
-
7- کوکتل هلو مواد لازم- 2 پیمانه آب
- 3 عدد چای سبز کیسه ای
- 4 عدد هلوی درشت
- آب 1 عدد لیموترش
- 4 پیمانه نوشیدنی زنجبیلی
- عسل
- برگ ریحان یا نعناع
طرز تهیه- چای را در آب جوش به مدت 15 دقیقه دم کنید. سپس کنار بگذارید تا سرد شود.
- هلوها را پوست کنده و درون مخلوط کن بریزید. هم بزنید تا کاملا پوره شود. سپس آن را از صافی عبور دهید.
- چای، پوره هلو و نوشیدنی زنجبیلی را با هم مخلوط کنید. عسل را افزوده و هم بزنید. نوشیدنی را با برگ های نعناع یا ریحان تزئین و سرو کنید.
8- کوکتل انگور سفیدمواد لازم- 1/2 پیمانه انگور سفید یخ زده
- 1/2 انگور قرمز یخ زده
- 1 عدد پرتقال
- 1 عدد لیموترش
- 4 پیمانه نوشیدنی زنجبیلی
- 4 پیمانه آب انگور سفید
طرز تهیه- لیموترش و پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را به آن ها افزوده و هم بزنید.
9- آب آناناس و زنجبیل
مواد لازم- 4 پیمانه نوشیدنی زنجبیلی
- 4 پیمانه آب آناناس
- 1 تکه زنجبیل خرد شده
- 1 عدد پرتقال
- نصف پیمانه برگ تازه ریحان
طرز تهیه- پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را افزوده و هم بزنید.
10- کوکتل کره کاکائومواد لازم- 57 گرم کاکائوی سیاه
- 21 گرم سس کارامل
- 1 اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی
- نصف اسکوپ یخ
- نوک انگشت نمک دریایی
طرز تهیه- همه مواد را به غیر از نمک را با هم درون مخلوطکن بریزید. پس از اینکه پوره و یکدست شدند، درون لیوان دلخواه ریخته و با نمک دریایی تزئین و سرو کنید.