ماهان شبکه ایرانیان

آموزش مرحله به مرحله‌ پخت کیک پرتقالی سیسیلی

کیک پرتقالی سیسیلی یک دسر‌ خوشمزه است که خوردن آن با چای یا قهوه در هر فصلی می‌چسبد.

برترین ها - الهام مظفری: کیک پرتقالی سیسیلی یک دسر‌ خوشمزه است که خوردن آن با چای یا قهوه در هر فصلی می‌چسبد. این کیک شامل یک پرتقال کامل شامل آب، پوست و پالپ آن می‌شود و هرکسی که آن را درست کند حتما دوست خواهد داشت.
 
البته فراموش نکنید که هرچه پرتقالتان خوشمزه تر باشد کیکتان هم بهتر می شود. بهترین حالت این است که یک پرتقال شیرین و آبدار و ارگانیک پیدا کنید. پیشنهاد می‌کنیم حتما این کیک را در فصل مرکبات امتحان کنید.
 
کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال 

مواد لازم:

  •  3 عدد تخم مرغ
  •  250 گرم شکر
  •  275 گرم آرد
  • دو و نیم قاشق قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  •  100 گرم کره آب شده
  •  110 گرم ماست یونانی ساده
  • یک عدد پرتقال ارگانیک شسته و خرده شده (با پوست، اما دانه‌ها را خارج کنید) به وزن حدود 300 گرم
 
مواد لازم برای لعاب:

  • آب یک پرتقال ارگانیک
  •  100 گرم شکر
 
 کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال
 
طرز تهیه:

1. فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنیم. قالب فر خود را با روغن اسپری و چرب کنید سپس روی آن کاغذ روغنی گذاشته و دوباره روی کاغذ هم روغن اسپری کنید.
 
2. شکر و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن هم بزنید تا زمانی که روشن و پف کرده شود.

3. آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و سپس همراه با کره آب شده درون کاسه مخلوط تخم و شکر بریزید.
 
4. مخلوط را کاملا هم بزنید تا آمیخته شود و سپس ماست را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. 
 
کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال 

5. پرتقال‌های خرد شده را داخل یک مخلوط کن بریزید تا وقتی به شکل پوره درآید. همان طور که در شکل زیر به نظر می‌رسد.
 
 کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال

6. پرتقال را به مخلوط کیک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا ترکیب شود و سپس خمیر را در قالبتان بریزید.
 
کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال 

7. به مدت 50 تا 60 دقیقه بپزید، اما قبل از اینکه کیک را از فر خارج کنید یک قطعه از آن را با چنگال امتحان کنید تا مطمئن شوید پخته است. بگذارید به مدت 15 دقیقه سرد شود و بعد از قالب خارج کنید.
 
 کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال

8. برای آماده کردن لعاب شکر را در آب پرتقال ذوب کنید و چند دقیقه بگذارید تا جوش بیاید و به شکل شربت شود. با یک برس قنادی لعاب را روی کیک بمالید و قبل از برش اجازه دهید کاملا سرد شود.
 
کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال 
 
کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان