ماهان شبکه ایرانیان

عضو شورای ولایتی هرات:

افراطی‌گری در "افغانستان" ریشه در صهیونیست بین‌المللی دارد

شورای ولایتی هرات اعلام کرد که افزایش افراط گرایی در هرات وافغانستان ریشه عمیقی در صهیونیست بین المللی دارد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، مهدی حدید عضو شورای ولایتی هرات با اشاره به افزایش افراطی‌گرایی در هرات و ولایت های دیگر افغانستان گفت: بعد از وقوع حوادث گوناگون انتحاری و تروریستی در مساجد ومراکز دینی، کشتار مردم نماز گزار که برگرفته از افکار افراطی و داعشی در افغانستان است دولت تنها برای اولین بار نشست بزرگی از علمای دین برای جلوگیری از ایجاد شکاف میان دو مذهب سنی و شیعه در هرات، برگزار کرد، اما باید دانست که این طرز فکر نه از اهل سنت است و نه از اهل تشیع بلکه تمام دسیسه‌ها و افکار مخرب سرچشمه از صهیونیست بین المللی دارد.

وی افزود: دولت مرکزی تحت نفوذ برخی از شرکتهای اقتصادی از سوی کشورهای خارجی قرار گرفته است که با واریز کردن پولهای هنگفت به افغانستان به هدف بسته نگه داشتن چشم‌های دولت برای ترویج افکار افراطی و مخرب در نظام آموزشی افغانستان، برنامه‌های خاص آنها عملی می‌شود.

حدید گفت: در حال حاضر افکار افراطی در افغانستان متمرکز بر نظام آموزشی است، افرادی در حال حاضر در این نظام دخالت دارند که از سوی صهیونیست بین المللی در افغانستان گماشته شده تا برنامه های اصلی آنها را در قالب برنامه های اموزشی به خورد جوانان در جامعه بدهند.

وی افزود: نظام آموزشی افغانستان که درحال حاضر شاهد افزایش افراطی‌گرایی در آن هستیم باید برای مدتی متوقف شود و علومی که قرار است تا به خورد جوانان در جامعه داده شود فیلتر و بررسی شود ، پس از ان نیز این نظارت‌ها در نظام آموزشی هم ادامه داشته باشد تا افکار مسموم افراطی در این نظام نفوذ نکرده باشد.

این عضو شورای ولایتی در هرات گفت: دولت مرکزی باید مرزهای خود را تعریف کند و با ایجاد فیلترهای مختلف در تمام عرصه ها برای کشورهایی که به هدف کمک به افغانستان می آیند با عبور از این فیلترها و بعد از بررسی های کامل به انها اجازه ورود به تمام عرصه ها را بدهد .

وی از حساس بودن مردم افغانستان نسبت به باورهای دینی گفت و افزود: افراطی‌گرایان برای گسترش افکار منحرف خود میان مردم افغانستان با استفاده از باورهای دینی مردم و اعتماد انها به علمای دینی حتی در دورترین نقاط که نیاز به مدارس دینی نیست هزینه‌های هنگفتی را به مصرف می‌رسانند و از عالمان کم سواد برای ترویج برنامه‌های افراطی نیز استفاده می‌کنند که دولت مرکزی و ادارات محلی نیز بر انها کنترلی ندارد و بستر مساعدی برای آنها است.

نبود نظارت درست بر مدارس دینی، نظام های آموزشی در افغانستان که بیشتر تحت تاثیر افکار افراطی نیز قرار گرفته اند سبب افزایش افراط گرایی شده است.

شورای ولایتی هرات تاکید دارد که دولت باید حد و مرز خود را در مقابل کشورهای خارجی که قصد کمک در تمام عرصه ها را دارند تعیین کند و برای عدم نفوذ افراط گرایان نظارت جدی را در دست گیرد.

/

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان