ماهان شبکه ایرانیان

آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری “باسبوسا”

باسبوسا از دسرهای خوشمزه خاور میانه ست که به روش های مختلفی درست میشه و بدونیم دستور تهیه این کیک رو به روش سنتی مصری ها براتون آورده.

وب سایت بدونیم: باسبوسا از دسرهای خوشمزه خاور میانه ست که به روش های مختلفی درست میشه و بدونیم دستور تهیه این کیک رو به روش سنتی مصری ها براتون آورده.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

مواد مورد نیاز برای کیک:

  •         1 پیمانه ماست
  •         10 قاشق غذاخوری کره آب شده
  •         1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  •         1/3 پیمانه شکر
  •         1 پیمانه شکر
  •         2 پیمانه آرد سمولینا
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

مواد مورد نیاز برای شیره دارچین:
 
  •         2 پیمانه آب
  •         1 و نیم پیمانه شکر سفید
  •         ¼ قاشق غذاخوری آب لیمو
  •         1 عدد چوب دارچین
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

مواد مورد نیاز برای تزئین روی کیک:

  •         ¼ پیمانه پودر نارگیل
  •         ¼ پیمانه بادام

آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری  
 
طرزتهیه:

1. ابتدا فر را روی 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

2. قالب کیک را چرب کنید. برای درست کردن این کیک از ظروف شیشه ای استفاده نکنید.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

3. یک عدد کاغذ روغنی داخل ظرف قرار دهید تا کیک به قالب نچسبد.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

4. شکر و ماست را داخل ظرف جداگانه ای با هم مخلوط کنید.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

5. سپس 2 پیمانه آرد سمولینا، 1/3 پیمانه شیر، 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر و 10 قاشق غذاخوری کره را به آن اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید. به مدت 3 الی 5 دقیقه مواد را کنار بگذارید تا کره کاملا جذب خمیر شود.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

6. سپس خمیر را داخل قالب بریزید.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

7. به مدت 40 الی 45 دقیقه کیک را داخل فر قرار دهید. تا زمانی که روی کیک طلایی قهوه ای شود.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

8. 1 و نیم پیمانه شکر، 2 پیمانه آب و چوب دارچین را داخل ظرفی بریزید. و به مدت 3 الی 5 دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود. سپس گاز را خاموش کنید.
 
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

9. ¼ قاشق غذاخوری آب لیمو را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از این که شیره سرد شد چوب دارچین را از داخل آن بردارید.
 
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری  

10. بعد از این که کیک را از فر بیرون آوردید مثلثی شکل برش بزنید و شیره را فورا روی کیک بریزید. سپس دوباره کیک را داخل فر قرار دهید. فر را خاموش کنید، درب فر را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید کیک کمی سرد شود تا زمانی که شیره کاملا جذب کیک شود.
 
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

11. کیک را مثلثی برش بزنید و روی آن را با پودر نارگیل و بادام خرد شده تزئین کنید. البته می توانید به جای بادام، بادام زمینی هم برای تزئین این کیک استفاده کنید.
 
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری  
 
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری  
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان