ماهنامه سفره ایرانی: دلمه از غذاهای محبوب ایرانی است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی را آموزش داده ایم.
* میزان سرو: 6 عددمواد لازم:- گوجه فرنگی (درشت): 6 عدد
- کدو سبز (نگینی خرد شده): 2 الی 3 عدد
- بلغور گندم: 1 پیمانه
- آب داغ: 250 میلی لیتر
- فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
- پیاز (خرد شده): 1 عدد
- سیر (ریز خرد شده): 1 عدد
- سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
- روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
- پنیر خامه ای: 100 گرم
- شبت (خرد شده): 4 الی 5 عدد
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
با دقت قسمت بالای گوجه فرنگی ها را برش دهید و داخل آنها را خالی کنید. آب داغ، یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل سیاه را با بلغور گندم در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید تا بلغور خیس بخورد. پیاز و سیر را در دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون تفت دهید. کدو سبز نگینی خرد شده را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت دهید. بلغور گندم خیس خورده، پنیر خامه ای، شبت و مقداری نمک اضافه کنید. داخل گوجه فرنگی ها را با این مخلوط پر کنید. آنها را در تابه روی حرارت متوسط قرار دهید و یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون و یک پیمانه آب داغ (200 میلی لیتر) باقیمانده را اضافه کنید. هنگامی که آب به جوش آمد ظرف را حدود 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد (250 درجه فارنهایت) قرار دهید. سپس سرو کنید.
نکته:
به جای قرار دادن در فر می توانید آنها را روی حرارت ملایم بپزید.