طرز تهیه پاستا پنه مرغ، یکی از آن دستورهای غذایی است که دانستنش برای همه خوش خوراکها واجب است!😉 همه ما پاستا را دوست داریم. پس بهتر است طرز تهیه این غذای خوشمزه را بدانیم و در کمترین زمان ممکن آن را برای عزیزانمان آماده کنیم. در آشپزخانه روزچین با ما همراه باشید و طرز تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه پاستا پنه مرغ
پاستا پنه: 1 بسته
سینه مرغ متوسط: 2 عدد
کره و سیر رنده شده: نصف فنجان
خامه صبحانه: 200 گرم
پنیر پارمسان رنده شده: یک سوم فنجان
قارچ خرد شده: به مقدار لازم
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم
گوجه گیلاسی: به مقدار لازم
پیش به سوی پخت پاستا پنه مرغ
برای تهیه پاستا پنه مرغ، در اولین قدم، پاستا را در آب ریخته و بجوشانید. بعد از اینکه پنه آماده شد، آن را آبکش کرده و در ظرف مورد نظرتان آماده کنید. از طرف دیگر دو عدد سینه مرغ را به صورت قیمهای خرد کنید. سینه مرغ خرد شده را در تابه بریزید و به خوبی تفت دهید. وقتی مرغها به خوبی تفت داده شد، کره و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید. مجددا مخلوط به دست آمده را تفت دهید تا یکدست شود.
بعد از اینکه از مغز پخت شدن مرغها اطمینان حاصل کردید، درجه حرارت اتاق را کم کرده و قارچها را به مخلوط اضافه کنید. در این مرحله میتوانید نمک، فلفل و ادویه مورد نظرتان را اضافه کنید. بعد از افزودن ادویه، دوباره مواد را تفت دهید. زیر اجاق را خاموش کنید و پاستای آماده شده را در کناری قرار دهید.
طرز تهیه سس آلفردو
تهیه سس آلفردو، از مهمترین بخشهای تهیه پاستا پنه است. برای تهیه سس آلفردو، در یک قابلمه کوچک، مقداری کره بریزید تا آب شود. خامه را به کره آب شده اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. پنیر پارمسان و فلفل را به مواد اضافه کنید. بعد از اینکه مواد کمی خودش را گرفت، زیر اجاق را خاموش کرده و یکی دو دقیقه به حال خودش رها کنید.
فوت آخر پخت پاستا پنه مرغ
در مرحله آخر، سس آلفردو را به ترکیب مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید. پنه را در ظرف مورد نظر ریخته و ترکیب مرغ را وی آن بریزید، بهطوریکه آلفردو به تمام آن برسد. پاستا پنه مرغ شما آماده است. میتوانید روی آن را با پنیر پارمسان و گوجه گیلاسی تزئین کنید. نوش جان!😊