ماهان شبکه ایرانیان

لازانیای اسپانیایی یه غذای ویژه و خوشمزه

لازانیا یه غذای محبوب و پرطرفدار ایتالیایی هست که توی ایران هم هوادار زیاد داره! پایه اصلی این غذا، ورقه‌های لازانیا است که اونم هم‌خانواده ماکارونیه! آشپزخونه روزچین اما، امروز قصد داره روش تهیه لازانیای اسپانیایی رو بهتون آموزش بده. با ما به آشپزخونه بیاید و روش تهیه این نوع متفاوت لازانیا رو ببینید.

لازانیای اسپانیایی یه غذای ویژه و خوشمزه

لازانیا یه غذای محبوب و پرطرفدار ایتالیایی هست که توی ایران هم هوادار زیاد داره! پایه اصلی این غذا، ورقه‌های لازانیا است که اونم هم‌خانواده ماکارونیه! آشپزخونه روزچین اما، امروز قصد داره روش تهیه لازانیای اسپانیایی رو بهتون آموزش بده. با ما به آشپزخونه بیاید و روش تهیه این نوع متفاوت لازانیا رو ببینید.

مواد لازم برای تهیه لازانیای اسپانیایی

سس گوجه فرنگی: 1 کاسه متوسط
لازانیای پیش پخته: 1 بسته
شیر: 3 و نیم پیمانه
لیمو ترش: 1 عدد
نمک: نصف قاشق چایخوری
خامه: یک پیمانه
برگ ریحان: به مقدار دلخواه
پنیر موزارلا: حدود 500 گرم

روش تهیه لازانیای اسپانیایی

برای تهیه لازانیای اسپانیایی خوشمزه، ورقه‌های لازانیای پیش پخته را در آب گرم قرار دهید. بعد از اینکه ورقه‌ها نرم شد، آن‌ها را آبکش کنید و در کناری بگذارید. سس گوجه فرنگی را کف ظرف مورد نظرتان بریزید. در انتخاب ظرف دقت کنید. ظرفی انتخاب کنید که قابل استفاده در فر باشد.

در مرحله بعد، مطابق ویدئو، ورقه های لازانیا را روی سس گوجه، لب به لب، بچینید. دوباره سس گوجه بریزید. حالا نوبت مخلوط پنیر ریکوتاست.

برای تهیه این پنیر خوشمزه، شیر را با خامه مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک‌دست شود. مخلوط را روی حرارت مستقیم قرار دهید. دقت کنید که شیر نباید به جوش بیاید. در حدی که حباب‌های ریز بزند، کافی است. آب‌لیمو را به شیر اضافه کرده و سریع هم بزنید. مخلوط را از روی حرارت بردارید. عمل هم‌زدن را ادامه دهید تا شیر ببرد و مایع سبز رنگی از آن خارج شود. وقتی شیر بریده شد آن را روی یک صافی می‌گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود. بعد از یک ساعت وقتی پنیر حاظر شد، مقداری نمک و ریحون خرد شده به آن اضافه می‌کنیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم. مخلوط ریکوتای شما آماده است.

مخلوط پنیر ریکوتا را روی سس گوجه بریزید. ورقه‌های پنیر موزارلا را روی مخلوط ریکوتا بچینید. دوباره ورقه‌های لازانیا و به همین ترتیب سس گوجه، ریکوتا و موزارلا! این کار را برای 4 تا 5 لایه انجام دهید و همین‌طور مواد را روی هم بچینید. روی لایه آخر را با ورقه‌های موزارلا بپوشانید. روی ظرف، فویل بکشید و آن را به مدت 15 دقیقه در فر، تحت دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید.

لازانیای اسپانیایی شما، حاضر است. به کمک چاقو و چنگال آن را برش زده و در ظرف دلخواه سرو کنید. امیدواریم که از خوردن این لازانیای خوشمزه و متفاوت لذت ببرید. اگر این غذای لذیذ را درست کردید، حتما تجربه خود را با روزچین و روزچینی‌ها به اشتراک بگذارید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان