خیلی وقت ها خانومای خونه، برای راه اندازی یه مهمونی دورهمی یا یه جشن تولد، با چالش «چی بپزم»، مواجه هستند. فینگر فودها، غذاهایی هستن که توی اینجور مواقع به کمک خانوم ها میان و در کنار غذای اصلی، آب و رنگ خاصی به سفره میدن! در این مقاله با آشپزخونه روزچین، همراه بشید و طرز تهیه کاپ تخم مرغ رو یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کاپ تخم مرغ
نان ذرت: یک بسته
پنیر چدار: 3/1 فنجان
پنیر فلفلی: 3/1 فنجان
تخم مرغ: 6 عدد
شیر: 4/1 پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
گوجه خرد شده: 200گرم
بیکن گوساله: 200گرم
سس مایونز یا سس مکزیکی: به مقدار دلخواه
دستورتهیه کاپ تخم مرغ
ابتدا نان ذرت را روی سطح کارتان قرار دهید! نان ذرت را میتوانید از اکثر فروشگاههای مواد غذایی یا برخی نان فروشیها، تهیه کنید. نان را توسط یک قالب دایره ای شکل، به تکه های دایره ای تقسیم کنید! تکه های نان را در یک قالب مافین دایره ای یا مربعی، پهن کنید! برای جلوگیری از چسبیدن احتمالی نان به قالب، میتوانید قالب را توسط یک برس مخصوص چرب کنید.
پنیر چدار و پنیر فلفلی را رنده کنید و در کناری قرار دهید. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه ریخته و نمک، فلفل و شیر را به آن اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شیر را توسط همزن دستی، خوب به هم بزنید. داخل قالب های نان را توسط مخلوط تخم مرغ و شیر، پر کنید. گوجه خرد شده را روی تخم مرغ بریزید و به همین ترتیب، کالباس یا خرده گوشت های گوساله را اضافه کنید. پنیر چدار و پنیر فلفلی که از قبل، رنده کردید را روی همه مواد بریزید.
قالب حاوی مواد را به مدت 20 دقیقه، تحت حرارت 350 درجه فارنهایت، در فر قرار دهید. بعد از اینکه قالب را از فر خارج کردید، مدتی صبر کنید تا کاپ تخم مرغ خنک شود. سپس با یک کاردک و به آرامی، کاپ تخم مرغی را از قالب جدا کنید.
فینگرفود خوشمزه شما آماده سرو کردن است. در مرحله سرو، میتوانید روی آن را با مقداری سس مایونز، یا هر سس دلخواه دیگری که مد نظرتان است، تزئین کنید و از این غذای خوشمزه، لذت ببرید. نوش جان…