طرز تهیه ته‌چین مرغ یک غذای اصیل ایرانی (با پلوپز)

ته‌چین‌ها، غذاهایی ایرانی هستند که انواع مختلف دارند. که پایه اصلی تهیه انواع ته‌چین، زرده تخم‌مرغ و ماسته! چون ما ایرانی‌ها ته‌دیگ رو خیلی دوست داریم، بنابراین ته‌چین هم که نوعی ته‌دیگ به حساب میاد، برامون خیلی جذابه! امروز در آشپزخونه روزچین، قصد داریم ته‌چین مرغ درست کنیم. پس با ما به آشپزخونه بیاید و طرز تهیه ته‌چین مرغ رو ببینید.

طرز تهیه ته‌چین مرغ یک غذای اصیل ایرانی (با پلوپز)

ته‌چین‌ها، غذاهایی ایرانی هستند که انواع مختلف دارند. که پایه اصلی تهیه انواع ته‌چین، زرده تخم‌مرغ و ماسته! چون ما ایرانی‌ها ته‌دیگ رو خیلی دوست داریم، بنابراین ته‌چین هم که نوعی ته‌دیگ به حساب میاد، برامون خیلی جذابه! امروز در آشپزخونه روزچین، قصد داریم ته‌چین مرغ درست کنیم. پس با ما به آشپزخونه بیاید و طرز تهیه ته‌چین مرغ رو ببینید.

مواد لازم برای تهیه ته‌چین مرغ

پیاز: 2 عدد
سینه مرغ: 500 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
زعفران: به مقدار لازم
لیموی تازه: 2 عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
ماست چکیده: یک فنجان
برنج: 2 پیمانه
کره: یک قالب 50 گرمی

طرز تهیه ته‌چین مرغ:

برای تهیه ته‌چین مرغ خوشمزه و اصیل ایرانی، در ابتدای کار باید سینه مرغ رو بپزید. پیازها رو خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. سینه مرغ رو هم اضافه کنید. به مرغ تون، نمک و فلفل اضافه کنید. حالا مقداری آب بریزید و اجازه بدید تا سینه مرغ پخته بشه.

از طرف دیگه، دو عدد زرده تخم‌مرغ رو خوب بزنید. زعفران رو داخل مقداری آب گرم بریزید تا دم بکشه. یک مقدار پیاز خرد شده داخل مخلوط‌کن بریزید و زرده‌ها رو بهش اضافه کنید. حالا زعفران دم شده رو اضافه کنید. آب لیموی تازه رو روی باقی مواد بچکونید و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. حالا مخلوط‌کن رو روشن کنید و همه مواد رو به‌خوبی با هم میکس کنید. یک فنجان، ماست چکیده به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.

از طرف دیگه 2 پیمانه برنج رو خوب بشورید و بعد بچوشونید تا نیم‌پز بشه! بعد برنج رو آب‌کش کنید. سینه مرغ رو که حالا خوب پخته شده، از قابلمه خارج کنید و با چنگال ریش کنید. یه تکنیکی که به خوشمزه‌تر شدن ته‌چین شما خیلی کمک می‌کنه ولی در ویدئو آورده نشده، اینه که سینه‌ مرغ ریش شده رو همراه پیاز داغ، زعفران و کره سرخ کنید. این کار، طعم فوق‌العاده‌ای به ته‌چین می‌ده!

حالا همه مواد رو مطابق ویدئو با هم مخلوط کنید. ته پلوپز رو با مقداری کره و به کمک فرچه، چرب کنید. حالا ملات ته‌چین رو داخل پلوپز بریزید و اون رو خوب فشرده کنید. می‌تونید لابلای ته‌چین از تکه‌های درسته مرغ استفاده کنید.

بعد از نیم ساعت، ته‌چین شما آماده است. می‌تونید روی ته‌چین رو با زرشک و خلال پسته طراحی کنید. ته‌چین خوشمزه رو داخل طرف دلخواه سرو کنید و برش بزنید. به‌به نوش جان!😋

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر