ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کباب رستورانی درجه یک

کباب، یکی از محبوب‌ترین غذاها بین ایرانیان است. کباب ایرانی، انواع و اقسام مختلفی دارد، اما در این بین کباب کوبیده از محبوبیت بیشتری برخوردار است

طرز تهیه کباب رستورانی درجه یک

کباب، یکی از محبوب‌ترین غذاها بین ایرانیان است. کباب ایرانی، انواع و اقسام مختلفی دارد، اما در این بین کباب کوبیده از محبوبیت بیشتری برخوردار است. اگر نخواهید برای خوردن یک کباب کوبیده خوشمزه، به رستوران‌های چلوکبابی بروید، باید خودتان دست به کار شوید و کوبیده خوشمزه را درست کنید. تهیه یک کباب کوبیده خوشمزه، قلق خاص خودش را دارد، اما نگران نباشید چون امروز در آشپزخانه روزچین، طرز تهیه کباب رستورانی را با تمام فوت و فن‌های آن، می‌آموزید.😊

🎬طرز تهیه کباب رستورانی

مواد لازم برای تهیه کباب رستورانی خوشمزه

گوشت چرخ شده: یک کیلوگرم
پیاز: 300 گرم
زعفران ساییده شده: یک قاشق چای خوری
نمک، فلفل سیاه و سماق: به مقدار لازم
گوجه فرنگی: 500 گرم

مرحله اول در طرز تهیه کباب رستورانی

برای تهیه کباب رستورانی خوشمزه، اول از همه سراغ پیازها بروید. پیازها را پوست بکنید و در دستگاه خردکن بریزید تا حسابی له شوند. برای این منظور، از رنده هم می‌توانید استفاده کنید. بعد از اینکه پیازها به اندازه کافی رنده و له شدند، آن‌ها را برای مدتی درون یک صافی بریزید و به خوبی فشار دهید تا تمام آب پیاز خارج شود.

⚠یکی از فوت و فن‌های پخت کباب کوبیده همین رنده کردن پیاز است. دقت کنید که پیاز نباید هیچ آب اضافی داشته باشد، چون آب پیاز، کار را خراب می‌کند و باعث می‌شود کباب از سیخ بیفتد. یکی از شایع‌ترین مشکلات کباب کوبیده خانگی همین مسئله است.

پیاز را رنده کرده و آب آن را خوب بگیرید، آب پیاز باعث می‌شود کباب از سیخ بیفتد.

مرحله دوم

بعد از اینکه مطمئن شدید آب پیاز گرفته شده است، وارد مرحله دوم کار شوید. گوشت چرخ شده را در یک ظرف بزرگ بریزید و پیاز را به آن اضافه کنید. حالا نمک، فلفل سیاه و ادویه را اضافه کنید. در مورد زعفران، توصیه می‌شود که استفاده کنید، چون عطر و طعم بسیار خوبی به کباب می‌دهد!

ولی اگر زعفران اعلاء در دسترس ندارید هم مشکلی در تهیه کباب ایجاد نمی‌شود. گوشت را به همراه پیاز و ادویه، حسابی ورز دهید. عمل ورز دادن را برای 30 دقیقه ادامه دهید. هر چقدر گوشت را بیشتر ورز دهید، کباب خوشمزه‌تری خواهید داشت.

بعد از این مرحله، گوشت را برای یک ساعت درون ظرفی در بسته، در یخچال قرار دهید. این کار باعث می‌شود که چربی گوشت، سفت شده و روی سیخ خود را بگیرد. اگر می‌خواهید کباب کوبیده‌ای عالی و خوش پخت داشته باشید حتما این استراحت را به گوشت دهید.

مرحله آخر

مرحله نهایی در طرز تهیه کباب رستورانی، به سیخ کشیدن کباب است. گوشت را مطابق ویدئو، به سیخ بکشید. یک کاسه آب کنار دست خود بگذارید و اگر احساس کردید که زمان صاف کردن و یک‌دست کردن، گوشت به دست شما می‌چسبد، کمی دست خود را مرطوب کنید.

توجه کنید که گوشت، یک‌دست روی سیخ باز شده باشد و کباب در بعضی قسمت‌ها ضخیم و نازک نباشد! این مسئله بسیار مهم است، چون قسمت‌های ضخیم‌تر، روی منقل سنگینی می‌کند و باعث ریختن کباب می‌شود و قسمت‌های نازک هم می‌سوزد.

برای پخت کباب کوبیده، باید سیخ‌ها را سریع روی ذغال داغ بچرخانید.

زمانی که تمام سیخ‌ها آماده شد، سیخ‌ها را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. این کار نیز باعث سفت شدن چربی و نریختن کباب می‌شود. هنگام کباب کردن توجه کنید که کباب کوبیده، باید سریع روی منقل بچرخد. یعنی زمانی که شما همه سیخ‌ها را روی منقل چیدید، از سیخ اول شروع به چرخاندن کباب کنید و این کار را تا زمانی که کباب‌ها آماده شوند، ادامه دهید.

گوجه فرنگی که همراه همیشگی کباب کوبیده است فراموش نشود! گوجه‌ها را کوچک انتخاب کنید. آن‌ها را به سیخ بکشید و کنار کباب‌ها، روی منقل قرار دهید تا کاملا کباب شوند. می‌توانید یک سیخ فلفل هم کنار کباب‌ها بگذارید. نوش جان😋

🎁هدیه روزچین: گوشت کباب کوبیده باید چطور باشد؟

طرز تهیه کباب رستورانی

برای تهیه گوشت کباب کوبیده رستورانی، دستورات و توصیه‌های زیادی شده است اما نکته مهم در مورد گوشت این کباب، میزان چربی آن است! شما می‌توانید میزان چربی را 20 درصد میزان گوشت در نظر بگیرید. این یعنی برای یک کیلو گوشت، 200 گرم چربی اضافه کنید.

همچنین می‌توانید از گوشت قلوه‌گاه استفاده کنید که به خودی خود، چرب است و نیازی به چربی ندارد، یا از ترکیب قلوه‌گاه و گوشت لخم استفاده کنید. یک گزینه مناسب دیگر، در تهیه کباب کوبیده رستورانی خوشمزه، استفاده از قسمت سردست و گردن است که چربی خوبی دارد. انتخاب نوع گوشت بسته به ذائقه شما دارد.

گوشت کباب کوبیده را ترجیحا نشویید، یا اگر این کار را می‌کنید، چند ساعت قبل از چرخ کردن، این کار را انجام دهید. بگذارید تا گوشت کاملا خشک شود و هیچ آبی نداشته باشد. در طرز تهیه کباب رستورانی که در ویدئو می‌بینید، به میزان 50 درصد گوشت گاو، 50 درصد گوشت بره و 20 درصدِ مقدار گوشت، چربی در نظر گرفته شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان