ماهان شبکه ایرانیان

بهترین روش فریز کردن قارچ تازه + ویدئو

قارچ تازه، یکی از آن دسته مواد غذایی است که نگهداری نسبتا دشواری دارد. قارچ بعد از قرار گرفتن در مجاورت هوا، سریع تغییر رنگ می‌دهد و به سیاهی می‌زند. اگر بخواهید قارچ را برای مدت طولانی، اما با کیفیت نگهداری کنید، بهتر است از روش فریز کردن قارچ استفاده کنید. با روزچین همراه شوید تا از نکته‌ها کلیدی در خرید تا فریز کردن قارچ تازه اطلاع پیدا کنید.

بهترین روش فریز کردن قارچ تازه + ویدئو

قارچ تازه، یکی از آن دسته مواد غذایی است که نگهداری نسبتا دشواری دارد. قارچ بعد از قرار گرفتن در مجاورت هوا، سریع تغییر رنگ می‌دهد و به سیاهی می‌زند. اگر بخواهید قارچ را برای مدت طولانی، اما با کیفیت نگهداری کنید، بهتر است از روش فریز کردن قارچ استفاده کنید. با روزچین همراه شوید تا از نکته‌ها کلیدی در خرید تا فریز کردن قارچ تازه اطلاع پیدا کنید.

🔆 نکاتی برای خرید قارچ تازه

خرید قارچ کار سختی نیست ولی چند نکته مهم و ساده به شما کمک می‌کند تا قارچ‌های تازه‌ی بهترین خریداری کنید. هنگام خرید به زیر کلاهک قارچ دقت کرده و سعی کنید قارچ‌هایی را بخرید که تیغه‌های لامل (یک سری تیغه که بصورت شعاعی در زیر کلاهک قرار گرفته‌اند) آن کاملا بسته باشد.

همچنین در هنگام خرید قارچ دقت کنید که بافت آن سفت و محکم بوده و رنگ آن یکنواخت و بدون لکه باشد. سطح کلاهک قارچ نیز، نباید لیز و چسبناک باشد. اگر تیغه‌های زیر کلاهک از هم فاصله داشته و باز باشند، نشانه کهنگی قارچ است. توصیه می‌شود از خرید قارچ‌های تغییر رنگ داده، صدمه دیده، ترک دار و دارای لکه، خودداری کنید.

فریز کردن قارچ

نحوه شست و شو، قبل از فریز کردن قارچ

برای شستشوی قارچ، آن‌ها را زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده جدا شود. مانند هر نوع میوه‌ای، قارچ را هم می‌توان با محلول 1% نمک شستشو داد. دقت کنید که قارچ‌ها بیش از یک یا دو دقیقه در آب نماند زیرا به سرعت آب را جذب کرده و تغییر شکل می‌دهند.

اگر پایه قارچ، کمی تغییر رنگ داشت، می‌توان قبل از مصرف، برش نازکی از آن را جدا کرد. نکته مهمی که در مورد شستشوی قارچ وجود دارد این است که قارچ‌ها را باید هنگام مصرف شست و اگر قصد فریز کردن قارچ را دارید، باید بعد از شستشوی قارچ‌ها، آن‌ها را حسابی خشک کنید.

بهترین روش فریز کردن قارچ تازه

بهترین روش برای فریز کردن قارچ تازه، این است که ابتدا قارچ‌ها را خوب شسته و آنها را خرد کنید. بعد از آن، بسته به اینکه قارچ‌ها را برای چه غذایی مورد استفاده قرار می‌دهید، آن‌ها را در اندازه دلخواه، به صورت یکنواخت برش بزنید.

اگر قارچ‌ها را بعد از شستن در یک کیسه ریخته و در فریزر قرار دهید، صد درصد بعد از فریز شدن، استفاده از آن‌ها مشکل خواهد بود. زیرا همگی به هم می‌چسبند و هنگام استفاده خرد می‌شوند. اما روزچین برای شما یک راه حل ویژه دارد:

یک سینی بزرگ و صاف، بردارید و مطابق ویدئو کف آن فویل پهن کنید. مقداری روغن روی فویل اسپری کنید و قارچ‌ها را یکی یکی در سینی بچینید. دقت کنید که قارچ‌ها روی هم قرار نگیرند. وقتی سینی پر شد، روی آن را فویل کشیده و برای دو ساعت در فریزر قرار دهید.

وقتی سینی را از فریزر خارج کنید، می‌بینید که قارچ‌ها خیلی شیک و بدون اینکه به هم بچسبند، فریز شده‌اند. حالا می‌توانید قار‌چ‌ها را در کیسه یا ظرف فریزری ریخته و برای مدت طولانی در یخچال فریزر نگهداری کنید. به همین راحتی☺

منبع: 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان