سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از فوت و فن این دستور خوشمزه را بخوانید..
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت
تعداد: 4 تا 6 نفر
مواد لازم
کره آب شده در فضای اتاق (برای چرب کردن ظرف سوفله)
¼پیمانه آرد کامل
1 ٫ 5 پیمانه شیر پرچرب
نصف قاشق چایخوری پودر جوز هندی
نمک و فلفل به میزان لازم
1 ٫ 5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
دو دسته اسفناج کوچک (فقط برگ اسفناج)
یک عدد سینه مرغ، بدون استخوان (خرد شده به شکل مکعبهای 1 ٫ 5 سانتی متری)
6 عدد زرده تخم مرغ، همزده
2 عدد نان تست سفید (برش داده شده به شکل مکعبهای 1 ٫ 5 سانتی متری)
6 عدد سفیده تخم مرغ
طرز تهیه
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن و گرم کنید. ظرف سوفله را با کره آب شده در دمای اتاق چرب کنید و کنار بگذارید.
2. در یک قابلمه متوسط، مقداری کره بریزد و روی شعله متوسط گاز قرار دهید. آرد را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر را اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید تا مایه یکدست و نرمی به دست بیاید. به مدت 8 تا 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا قل بزند و کمی سفت شود. پودر جوز هندی، نمک و فلفل را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و سپس پنیرها، برگهای اسفناج، مرغ، زرده تخم مرغ و مکعبهای نان را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. (باید مایع سفت و خمیر مانندی به دست بیاید.)
3. با همزن برقی سفیدههای تخم مرغ را دو دقیقه با دور تند هم بزنید تا پف کند و سفید شود. ¼ از سفیدههای تخم مرغ را به مخلوط مرغ اضافه کنید و با کمک کاردک هم بزنید و سپس بقیه سفیدهها را اضافه کنید. خمیر شل به دست آمده را داخل ظرف سوفله بریزید و به مدت 55 تا 60 دقیقه آن را داخل فر بپزید تا روی سوفله طلایی و برشته شود.
4. از داخل فر بیرون بیاورید و داغ سرو کنید.