ماهنامه کیک وشیرینی - ماندانا حسین زاده: این کیک با ترکیب کرِم بادام زمینی یک دسر فوق العاده است که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.
مواد لازم کیک:
- آرد: 200 گرم
- بادام زمینی (پودر شده): 40 گرم
- پودر کاکائو: 2 ق س
- شیر: یک سوم پیمانه
- شکر: 200 گرم
- تخم مرغ: 4 عدد
- وانیل: یک هشتم ق چ
- روغن مایع: یک دوم پیمانه
- بیکینگ پودر: 2 ق چ
مواد لازم کرم:- کره بادام زمینی: 3 ق س
- کره نرم: 2 ق س
- پودر قند: 3 ق س
- خامه صبحانه: 1 ق س
- بادام زمینی: تعدادی جهت تزیین
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا خوب پف کرده و کرمی شود، حین کار وانیل را نیز اضافه کنید روغن مایع را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. پودر کاکائو، بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده، به همراه شیر به تناوب به مواد اضافه کنید. برای افزودن آرد حتما از الک استفاده کنید، در آخر پودر بادام زمینی را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید قالب مورد نظر که بهتر است میان تهی باشد را انتخاب کرده و با سپری روغن، خوب چرب کنید.
موارد را در قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده 10 دقیقه در قالب خنک کنید و بعد روی توری فلزی برگردانید و کنار بگذارید تا خوب خنک شود. در آخر با کرم آماده شده و بادام زمینی تزیین کنید.
طرز تهیه کرم:
برای تهیه کرم، کره نرم و پودر قند را با همزن خوب بزنید. خامه صبحانه را اضافه کرده و یک دور بزنید. در آخر کره بادام زمینی را اضافه کرده و کمی بزنید تا با همه مواد مخلوط شده و یکدست شود. کرم آماده را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا کمی سفت شده تا به راحتی بتوانید روی کیک ماسوره بزنید.