ماهان شبکه ایرانیان

خواص سیر خام یک درمان‌گر طبیعی

خواص سیر خام به قدری فراوان است که شاید با آگاهی از خواص آن بخواهید مدام از آن استفاده کنید. اما در برخی موارد باید در مصرف سیر احتیاط کنید. با روزچین امروز همراه شوید و خواص سیر خام این سبزی بی‌نظیر و درمانگر طبیعی را بهتر بشناسید.

خواص سیر خام یک درمان‌گر طبیعی

خواص سیر خام به قدری فراوان است که شاید با آگاهی از خواص آن بخواهید مدام از آن استفاده کنید. اما در برخی موارد باید در مصرف سیر احتیاط کنید. با روزچین امروز همراه شوید و خواص سیر خام این سبزی بی‌نظیر و درمانگر طبیعی را بهتر بشناسید.

آلیسین ترکیبی مهم در بروز خواص سیر

آلیسین ترکیبی است که هنگام له شدن، خرد کردن و جویدن سیر آزاد می‌شود. پس برای بهره بردن از خواص سیر آن را به صورت خام بجوید تا آلیسین موجود در آن وارد بدن شود.

خواص سیر خام

این قضیه را که سیر بوی نامطبوعی دارد، قبول داریم. اما خواص سیر خام به حدی بالا است که می‌شود از بوی نامطبوع آن چشم‌پوشی کرد. در ادامه به مهم‌ترین خواص سیر خواهیم پرداخت.

مواد مغذی فراوان، کالری کم

یک حبه سیر حاوی منگنز، ویتامین B6، ویتامین C، فسفر، ویتامین B1، آهن و پتاسیم است. با این حال 28 گرم سیر تنها 42 کالری دارد. پس می‌توانید بدون نگرانی آن را به غذاهای مختلف اضافه و نوش جان کنید.

محافظت در برابر سرماخوردگی

در فصول سرد آنفلوآنزا و سرماخوردگی، شیوع زیادی پیدا می‌کند. افرادی که سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند، بیشتر مستعد ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا هستند. اینجاست که خواص سیر خام می‌تواند عملکرد محافظتی سیستم ایمنی را تقویت کند. در یک مطالعه مشخص شد مصرف روزانه‌ی سیر ابتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگی را تا 63٪ کاهش می‌دهد.

خواص سیر خام

کاهش خطر فشار خون بالا

هر سال افراد زیادی به خاطر بیماری‌های قلبی عروقی مانند سکته و حمله قلبی جان خود را از دست می‌دهند. فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی ایجاد این بیماری است. مصرف سیر فشار خون را در افراد مبتلا به فشار خون بالا، به شدت کاهش می‌دهد.

مطالعات نشان می‌دهد عصاره یا مکمل سیر به اندازه‌ی قرص «آتنولول» موثر است. آتنولول دارویی است که فشار خون بالا را درمان می‌کند. افرادی که به پرفشاری خون مبتلا هستند می‌توانند پس از مشورت با پزشک سیر را به رژیم غذایی روزانه‌شان اضافه کنند و از خواص سیر خام بهره ببرند.

کاهش سطح کلسترول

علاوه بر فشار خون بالا، سطح کلسترول بالا هم یکی از محرک‌های اصلی ایجاد بیماری‌های قلبی است. یکی از راه‌های کاهش سطح کلسترول مصرف سیر‌ است. مصرف روزانه‌ی مکمل سیر‌ کلسترول کل و کلسترول LDL (کلسترول بد) را تا 15٪ کاهش می‌دهد. این سبزی پرخاصیت تنها کلسترول LDL را کاهش می‌دهد و بر سطح کلسترول HDL (کلسترول خوب) تاثیری ندارد.

جلوگیری از پیشرفت زوال عقل و آلزایمر

زوال عقل و آلزایمر، مشکلات ذهنی مرتبط با فراموشی هستند که در سنین بالا بیشتر دیده می‌شود. بهترین کار آن است که با سالم غذا خوردن، ورزش منظم و دوری از استرس، از ایجاد این بیماری‌ها جلوگیری کنید. در این موارد مصرف خوراکی‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان توصیه می‌شود.

یکی از این خوراکی‌ها سیر‌ است. می‌توانید به هرکدام از خوراکی‌ها یا سالادهایتان یک حبه سیر اضافه کنید. اما برای استفاده از خواص سیر خام، باید مقدار بیشتری سیر مصرف کنید، زیرا آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان بدن را افزایش می‌دهد.

⚠یک نکته مهم درباره سیر

با مصرف سیر خام در چند ماه اول ممکن است مقدار کلسترول بالا رود. به این دلیل که کلسترول از داخل بافت‌های بدن خارج شده و وارد خون می‌شود که از آنجا دفع گردد. بعد از اینکه کلسترول به حالت نرمال رسید باید برای نگهداری آن روزی نصف سیر‌ خام مصرف کرد.

در ادامه خواص کامل‌تری از سیر را در ویدئو برای شما عزیزان شرح داده‌ایم:

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان