مجله سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه کیک زردآلو را به شما آموزش میدهیم.
مواد مورد نیاز
- آرد (الک شده): 225 گرم
- کره: 125 گرم
- شکر قهوه ای: 150 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- شیر: یک دوم پیمانه
- بیکینگ پودر: 2 ق چ
مواد مورد نیاز رویه- قیسی: یک دوم پیمانه
- کره: 60 گرم
- شکر قهوه ای: 100 گرم
- گردو (خردشده): یک سوم پیمانه
روش پخت
1. قالب گرد میان تهی به قطر 20 سانتی متر را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.
2. برای تهیه رویه؛ کره و شکر قهوه ای را داخل ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را درون قالب بریزید. بعد قیسی و گردو را روی آن بریزید.
3. کره و شکر قهوه ای را درون ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید و مجدد هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و الک کنید. سپس آن را همراه با شیر به تدریج به مایه کیک بیفزایید و هم بزنید.
4. مایه کیک آماده شده را درون قالب روی مواد بریزید و آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 40 دقیقه بگذارید تا بپزید.
5. کیک را از فر خارج کرده و پس از 15 دقیقه آن را از قالب خارج کرده و برش بزنید.