ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک زردآلو

در این مطلب طرز تهیه کیک زردآلو را به شما آموزش میدهیم.

مجله سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه کیک زردآلو را به شما آموزش میدهیم.
 
مواد مورد نیاز

  • آرد (الک شده): 225 گرم
  • کره: 125 گرم
  • شکر قهوه ای: 150 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: 2 ق چ

مواد مورد نیاز رویه

  • قیسی: یک دوم پیمانه
  • کره: 60 گرم
  • شکر قهوه ای: 100 گرم
  • گردو (خردشده): یک سوم پیمانه
 
 کیک زردآلو

روش پخت

1.    قالب گرد میان تهی به قطر 20 سانتی متر را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.

2.    برای تهیه رویه؛ کره و شکر قهوه ای را داخل ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را درون قالب بریزید. بعد قیسی و گردو را روی آن بریزید.

3.    کره و شکر قهوه ای را درون ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید و مجدد هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و الک کنید. سپس آن را همراه با شیر به تدریج به مایه کیک بیفزایید و هم بزنید.

4.    مایه کیک آماده شده را درون قالب روی مواد بریزید و آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 40 دقیقه بگذارید تا بپزید.

5.    کیک را از فر خارج کرده و پس از 15 دقیقه آن را از قالب خارج کرده و برش بزنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان