ماهان شبکه ایرانیان

تاکوی گوشت را با کلم قرمز میل کنید!

گوشت سرسینه بسیار ترد می شه و این باعث میشه که تاکو هم خوشمزه بشه. این غذای خوشمزه مکزیکی رو در کنار سالاد کلم قرمز میل کنید.

وب سایت آشپزباشی: گوشت سرسینه بسیار ترد می شه و این باعث میشه که تاکو هم خوشمزه بشه. این غذای خوشمزه مکزیکی رو در کنار سالاد کلم قرمز میل کنید.
 
مواد لازم:

  •     سیر  2 بوته
  •     روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     گوشت 2 کیلوگرم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     فلفل پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
  •     پودر فلفل چیلی 1 قاشق غذاخوری
  •     روغن کانولا 3 قاشق غذاخوری
  •     پیاز قرمز 3 عدد
  •     شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
  •     سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری
  •     آب مرغ 1 پیمانه
  •     آب گوشت 2 پیمانه
  •     برگ بو 2 عدد
  •     نان ترتیلا 16 عدد
 
تاکوی گوشت با کلم قرمز 
 
آماده کردن مواد برای تهیه تاکوی گوشت با کلم قرمز:

1- بوته های سیر رو افقی از وسط نصف کنید. به 6 حبه سیر هم نیاز دارید، اون‌ها رو پوست بگیرید.

2- از گوشت سرسینه گاو استفاده کنید.

3- پیازها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.

طرز تهیه:

  1. از قبل فر رو با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید. بوته های سیر رو از سمت برش خورده روی فویل آلومینیومی بذارید. روی اون ها کمی روغن زیتون و نمک بپاشید. فویل رو مثل پاکت ببندید و برای حدود 45 دقیقه در فر کبابی کنید.
  2. در این میان، گوشت رو بپزید. 6 حبه سیر رو در غذاساز بریزید و بزنید تا به شکل خمیر دربیاد. به گوشت از هر دو سمت نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و فلفل چیلی بزنید.
  3. 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا رو در قابلمه بزرگی، که مناسب گذاشتن در فر باشه، گرم کنید و گوشت رو در اون برای حدود 5 دقیقه تا قهوه‌ای بشه تفت بدین. گوشت‌ رو از قابلمه خارج کنید و خمیر سیر رو روی اون بمالید.
  4. قابلمه رو تمیز کنید، 1 قاشق غذاخوری روغن کانولای باقیمانده رو در اون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز رو اضافه کنید و برای 5 دقیقه بپزید. به آن کمی نمک بزنید و شکر قهوه‌ای رو اضافه کنید.
  5.  سرکه سیب رو اضافه کنید و مواد رو برای 2 دقیقه دیگه بپزید. گوشت و آب مرغ رو به پیاز اضافه کنید و بذارید برای 25 دقیقه قل بزنه.
  6. آب گوشت و برگ بوها رو اضافه کنید و بذارید تا مواد دوباه شروع به قل زدن کنه. در قابلمه رو بذارید و اون رو داخل فر بذارید و برای 2 تا دو و نیم ساعت تا گوشت نرم بشه، بپزید.
  7.  گوشت رو از قابلمه خارج کنید و برای 15 دقیقه کنار بذارید. برگ بوها رو از ترکیب در بیارید.
  8. قابلمه رو روی حرارت متوسط بذارید و مواد رو برای 20 دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید. سیرهای کبابی رو از پوستشون خارج کنید و با مواد در قابلمه ترکیب کنید. اون رو بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به اون بزنید.
  9. گوشت رو برش بزنید و اون رو با مقداری از سس سیر ترکیب کنید. نان‌های ترتیلا رو گرم کنید. اون رو از ترکیب گوشت و سالاد کلم پر کنید و سرو کنید.
  10. برای تهیه سالاد کلم قرمز، 1 عدد کلم قرمز کوچک خرد شده، 4 عدد پیازچه خرد شده، 3 قاشق غذاخوری سرکه قرمز، کمی روغن زیتون، کمی سس فلفل تند (مانند سیراچا) و قدری نمک رو با هم ترکیب کنید. اون رو کنار بذارید تا مزه‌ها با هم ترکیب بشن.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان