وب سایت آشپزباشی: گوشت سرسینه بسیار ترد می شه و این باعث میشه که تاکو هم خوشمزه بشه. این غذای خوشمزه مکزیکی رو در کنار سالاد کلم قرمز میل کنید.
مواد لازم:
- سیر 2 بوته
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- گوشت 2 کیلوگرم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- فلفل پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل چیلی 1 قاشق غذاخوری
- روغن کانولا 3 قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز 3 عدد
- شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
- سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری
- آب مرغ 1 پیمانه
- آب گوشت 2 پیمانه
- برگ بو 2 عدد
- نان ترتیلا 16 عدد
آماده کردن مواد برای تهیه تاکوی گوشت با کلم قرمز:
1- بوته های سیر رو افقی از وسط نصف کنید. به 6 حبه سیر هم نیاز دارید، اونها رو پوست بگیرید.
2- از گوشت سرسینه گاو استفاده کنید.
3- پیازها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.
طرز تهیه: - از قبل فر رو با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید. بوته های سیر رو از سمت برش خورده روی فویل آلومینیومی بذارید. روی اون ها کمی روغن زیتون و نمک بپاشید. فویل رو مثل پاکت ببندید و برای حدود 45 دقیقه در فر کبابی کنید.
- در این میان، گوشت رو بپزید. 6 حبه سیر رو در غذاساز بریزید و بزنید تا به شکل خمیر دربیاد. به گوشت از هر دو سمت نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و فلفل چیلی بزنید.
- 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا رو در قابلمه بزرگی، که مناسب گذاشتن در فر باشه، گرم کنید و گوشت رو در اون برای حدود 5 دقیقه تا قهوهای بشه تفت بدین. گوشت رو از قابلمه خارج کنید و خمیر سیر رو روی اون بمالید.
- قابلمه رو تمیز کنید، 1 قاشق غذاخوری روغن کانولای باقیمانده رو در اون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز رو اضافه کنید و برای 5 دقیقه بپزید. به آن کمی نمک بزنید و شکر قهوهای رو اضافه کنید.
- سرکه سیب رو اضافه کنید و مواد رو برای 2 دقیقه دیگه بپزید. گوشت و آب مرغ رو به پیاز اضافه کنید و بذارید برای 25 دقیقه قل بزنه.
- آب گوشت و برگ بوها رو اضافه کنید و بذارید تا مواد دوباه شروع به قل زدن کنه. در قابلمه رو بذارید و اون رو داخل فر بذارید و برای 2 تا دو و نیم ساعت تا گوشت نرم بشه، بپزید.
- گوشت رو از قابلمه خارج کنید و برای 15 دقیقه کنار بذارید. برگ بوها رو از ترکیب در بیارید.
- قابلمه رو روی حرارت متوسط بذارید و مواد رو برای 20 دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید. سیرهای کبابی رو از پوستشون خارج کنید و با مواد در قابلمه ترکیب کنید. اون رو بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به اون بزنید.
- گوشت رو برش بزنید و اون رو با مقداری از سس سیر ترکیب کنید. نانهای ترتیلا رو گرم کنید. اون رو از ترکیب گوشت و سالاد کلم پر کنید و سرو کنید.
- برای تهیه سالاد کلم قرمز، 1 عدد کلم قرمز کوچک خرد شده، 4 عدد پیازچه خرد شده، 3 قاشق غذاخوری سرکه قرمز، کمی روغن زیتون، کمی سس فلفل تند (مانند سیراچا) و قدری نمک رو با هم ترکیب کنید. اون رو کنار بذارید تا مزهها با هم ترکیب بشن.