ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: سوپ نخود یک پیش غذا یا غذای سبک و خوشمزه است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد لازم:- روغن زیتون: به مقدار لازم
- پیاز (نگینی خرد شده): یک عدد
- هویج (پوست کنده و نگینی خرد شده): 2 عدد
- ساقه کرفس: 3 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- سیر (ریز خرد شده): 6 حبه
- زیره (پودر شده): 2 قاشق چای خوری
- تخم گشنیز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی: 3 قاشق سوپ خوری
- نخود (پخته): 800 گرم
- مرغ (پخته): 2 پیمانه
- برگ اسفناج تازه: یک پیمانه
- برگ جعفری (خرد شده): یک قاشق سوپ خوری
- برگ گشنیز (خرد شده): یک قاشق سوپ خوری
- برگ نعناع (خرد شده): یک قاشق سوپ خوری
- برش های لیمو: برای تزئین
![طرز تهیه سوپ نخود طرز تهیه سوپ نخود](/Upload/Public/Content/Images/1396/08/13/1132290618.jpg)
طرز تهیه:
حدود سه الی چهار قاشق سوپ خوری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز، هویج و ساقه کرفس را در آن تفت دهید تا نرم شوند. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سیر، زیره، تخم گشنیز و فلفل قرمز را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش آیند، سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا مواد حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزند و سبزیجات نرم شوند. مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پودر در آورید. سپس بقیه نخود، گوجه فرنگی نگینی خرد شده، مرغ پخته و ریش ریش شده، برگ اسفناج، برگ جعفری، برگ گشنیز و برگ نعناع را اضافه کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا اسفناج نرم شود. در آخر، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش افزوده و سرو کنید.