سوپ نخود؛ شامی سبک برای شب های پاییزی

سوپ نخود یک پیش غذا یا غذای سبک و خوشمزه است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: سوپ نخود یک پیش غذا یا غذای سبک و خوشمزه است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد لازم:

  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • پیاز (نگینی خرد شده): یک عدد
  • هویج (پوست کنده و نگینی خرد شده): 2 عدد
  • ساقه کرفس: 3 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • سیر (ریز خرد شده): 6 حبه
  • زیره (پودر شده): 2 قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی: 3 قاشق سوپ خوری
  • نخود (پخته): 800 گرم
  • مرغ (پخته): 2 پیمانه
  • برگ اسفناج تازه: یک پیمانه
  • برگ جعفری (خرد شده): یک قاشق سوپ خوری
  • برگ گشنیز (خرد شده): یک قاشق سوپ خوری
  • برگ نعناع (خرد شده): یک قاشق سوپ خوری
  • برش های لیمو: برای تزئین
 
 طرز تهیه سوپ نخود

طرز تهیه:

حدود سه الی چهار قاشق سوپ خوری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز، هویج و ساقه کرفس را در آن تفت دهید تا نرم شوند. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سیر، زیره، تخم گشنیز و فلفل قرمز را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش آیند، سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا مواد حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزند و سبزیجات نرم شوند. مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پودر در آورید. سپس بقیه نخود، گوجه فرنگی نگینی خرد شده، مرغ پخته و ریش ریش شده، برگ اسفناج، برگ جعفری، برگ گشنیز و برگ نعناع را اضافه کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا اسفناج نرم شود. در آخر، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش افزوده و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر