کارگاه شیرینی ژانست تهران، یکی از بهترین و معروفترین کارگاههای شیرینیپزی در سطح این شهر میباشد. این کارگاه، باکیفیتترین و خوشمزهترین شیرینیها را جهت سرو در کافیشاپها و رستورانهای تهران تهیه میکند. علاوه بر این، ژانست با پذیرش سفارش از مشتریان شخصی با برگزارکنندگان مجالس، مهمانیها و اینونتهای خصوصی نیز همکاری مینماید. کارگاه شیرینی ژانست تهران، در سال 1393 هجری شمسی به وسیله سرکار خانم سنبل بهمنیار تأسیس گردید. این بانوی بزرگوار، در زمینه شیرینیپزی تخصص و مهارت بسیاری داشته و آشپزی دوره دیده در مؤسسه کوردن بلو پاریس میباشند. باید بدانید که شیرینیهای فرانسوی ژانست با استفاده از تازهترین و بهترین مواد اولیه و بدون افزودنیهای شیمیایی تهیه شده و اکثر مواد مصرفی در خود کارگاه و به شکل خانگی آماده میشوند.
تهران بزرگ، پر است از کارگاهها و قنادیهایی که با پخت و ارائه کیکها و شیرینیهای خوشمزه و لذیذ جایگاه ویژهای در میان مردم پیدا کردهاند. بهطوریکه، بسیاری از افراد را برای یک جعبه شیرینی از دورترین نقطه تهران به مغازهشان میکشانند. البته تعداد این مکانها در این شهر انگشتشمار میباشد. اما همین تعداد کم با طعم خوب و ثبات در کیفیت شیرینیها و همچنین، به کارگیری خلاقیت در طبخ و تزیین آنها جای خود را در میان مردم باز کرده و حتی سختپسندترین سلیقهها را نیز راضی نگه میدارند. ژانست نیز یکی از همین مکانهاست که بسیار مورد توجه اهالی تهران بوده و پاسخگوی نیازهای آنان با انواع کیکهای کوچک و بزرگ و شیرینیهای دلچسب و خوشمزه میباشد.
آدرس: تهران، الهیه، مجتمع رویالفلور
شماره تماس:09306468477،22043615 -(021)