به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، در گزارش قبل به برخی از موضع گیری های اتحادیه اروپا در حمایت از قطعنامه ها و تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران که برچسب حقوق بشری نیز به آن می زنند ، اشاره کردیم.
در این گزارش به اقداماتی که اتحادیه اروپا در حمایت تمام قد از منافقین و معاندین نظام جمهوری اسلامی و همچنین تلاش برای گرفتن قطعنامه های تحریمی حقوق بشری علیه ایران به کار برده ، می پردازیم .
قسمت اول این گزارش را می توانید اینجا مشاهده کنید.
دغلکاریهای حقوق بشری غربی علیه ایران
حربه وضع تحریمها و فشارها علیه جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورهایی که اتحادیه اروپا به همراه آمریکا نمی توانند آنان را به زیر سلطه خود درآورند و به بهانه های حقوق بشری این کشورها از جمله ایران را مورد هجمه وسیع قرار می دهند مدت زیادی است که به یک پروژه نخ نمای غربی – آمریکایی بدل شده است .
حربه ای پوسیده که اکنون تبدیل به عادتی دیپلماتیک و بداخلاقی سیاسی و اقتصادی ازسوی این کشورها علیه کشورمان شده است. تحریم های بانکی، تجاری، نظامی، علمی و حتی حقیقی و حقوقی که از همان سال های اول پیروزی انقلاب اسلامی علیه مردم و مسئولان اجرا کردند و از این طریق قصد داشتند به عنوان سدی مانع پیشرفت همه جانبه ایران شوند و از آن به عنوان راه حلی برای به انزوا کشاندن نظام ما بهره جویند.
اتحادیه اروپا تیرماه سال جاری علیه نظام جمهوری اسلامی ایران بیانیه ای صادر کرد که طی آن 265 تن از نمایندگان پارلمان اروپا بیانیه ای ضد ایرانی را تنظیم کردند؛ البته بیانیه ای که با تشویق و تحریک منافقین تنظیم شده است.
هر چند اقدام اروپایی ها در صدور بیانیه های ضد ایرانی اقدامی تازه نیست اما پرونده سازی حقوق بشری علیه کشورمان از سوی اروپایی ها به تنهایی صورت نگرفته است. این در حالی است که کشورهای غربی در مواجهه با نقض حقوق بشر توسط هم پیمانانشان در یمن ، سوریه، بحرین، عربستان ، میانمار و فلسطین سکوت کرده اند و در این خصوص سیاست دوگانه ای را درپیش گرفته اند. بیانیه فوق از سوی پارلمان اروپا در حالی تنظیم شد که این نمایندگان ارتباط قوی با گروهگ منافقین ساکن اروپا دارند.
« ژرار دوپره » نماینده بلژیک که این بیانیه را برای اولین بار تنظیم کرده رئیس گروه موسوم به دوستان ایران آزاد ! است ( گروهی که به ارتباط نزدیک با سازمان منافقین مشهور است ). پیش از این نیز اروپایی ها از منافقین حمایت می کردند اما در خفا ؛ ولی در سال های اخیر این حمایت ها آشکار شده است. مثلا یکی از اعضای پارلمان اروپا از جمهوری چک، اتحادیه اروپا را به حمایت جدی از گروهک منافقین تشویق کرده است. «یان زهرادیل،» نماینده پارلمان اروپا از جمهوری چک که یکی از منتقدان اعطای امتیاز به تهران است، گفت: اتحادیه اروپا باید با منافقین - به سرکردگی مریم رجوی- همکاری کند. وی احتمالا تحت فشار منافقین مدعی شده است تغییرات قابل توجهی در ایران صورت نگرفته و نقض حقوق بشر در این کشور مشهود و غیر قابل قبول است . ما باید برای رعایت حقوق بشر ! در ایران اصرار و با گروههای تبعید شده همکاری کنیم.
موضع گیری ها از این دست کم نیست. یکی دیگر از کشورهای عضو اتحادیه اروپا فرانسه است که به اصطلاح به مهد دموکراسی مشهور است. هر چند اخراج کولی ها و برخورد بد با پناهجویان داد منابع حقوق بشری را درباره رفتار این کشور درآورده است .
فرانسه در حمایت از منافقین نیز شاید بتوان گفت جلوتر از سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا عمل کرده است. فرانسه یکی از اولین حامیان منافقین علیه جمهوری اسلامی ایران بوده است. حمایت همه جانبه از سرکردگان منافقین و اعضای این گروهک از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی شروع و تاکنون ادامه داشته است. فرانسه به عنوان یکی از داعیهداران حقوق بشر اصلیترین حمایتها را از ضدانسانیترین جنایتها علیه مردم ایران روا داشته است.