برترینها - ترجمه از الهام مظفری: این نان موزی با کمک دارچین و جوزهندی طعم فوق العادهای به سفره شما داده میدهد. این نان یک میان وعده مقوی و خوشمزه به حساب میآید. میتوانید این نان خوشمزه را وقتی از فر خارج میکنید و هنوز گرم هست میل کنید هم چنین با کره طعم بسیار خوبی دارد. نان موزی را در ظرف در بسته و در دمای اتاق نگهداری کنید تا رطوبتش حفظ شود.
مواد لازم:
- سه چهارم پیمانه شکر
- مقدار کمی نمک
- 2 قاشق چایخوری دارچین
- نصف قاشق چایخوری رازیانه
- مقدار کمی جوز هندی
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 2 پیمانه آرد
- 3 عدد موز بسیار رسیده پوره شده
- یک سوم پیمانه کره ذوب شده
- یک عدد تخم مرغ
- نیم پیمانه شیر کم چرب
آماده سازی:
دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.. قالب را نیز چرب کرده و کنار بگذارید.
طرز تهیه:
در یک کاسه، شکر، نمک، طعم دهنده ها، بیکینگ پودر و آرد را ترکیب کنید و کنار بگذارید.
در کاسه دیگری مواد باقی مانده را ترکیب کنید. مخلوط آرد را به این کاسه اضافه کرده و با همزن بزنید تا زمانی که مخلوط یک دستی حاصل شود.
مواد را در قالبتان بریزید و به مدت 50 دقیقه بپزید یا تا زمانی که وقتی چاقو را در مرکز نانتان فرو میکنید تمیز بیرون بیاید.
اجازه دهید سرد شود و سپس میل کنید.