غذاهای کرهای دارای موادی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند. موادی که از بروز بیماریهایی مثل سرطان جلوگیری میکنند. سبزیجات تازه، آبزیان، ادویههای تند، رشته، زنجبیل و روغن کنجد مواد تشکیلدهندهی غذاهای کرهای هستند. در این مقاله شما را با دو غذای خوشمزه کرهای آشنا خواهیم کرد.
غذاهای کرهای خوشمزه و مفید
در سالهای اخیر، پیشرفت کره جنوبی از لحاظ فناوری این کشور را بیش از پیش بر سر زبانها انداخته است. البته کسی چندان با غذاهای کرهای آشنا نیست. مردم کره جنوبی هم سعی میکنند که در خلال فیلمهای کرهای و سریالهای کرهای، فرهنگ کرهای تغذیه و غذاهایشان را به جهان معرفی کنند.
رول تخممرغ (계란말이)
یکی از غذاهای کرهای که پخت سریع و آسانی دارد، رول تخممرغ است. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این غذای کرهای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای رول تخممرغ
تخممرغ: سه عدد
شیر: دو قاشق غذاخوری
هویج خرد شده: دو قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: دو قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه رول تخممرغ
ابتدا تخممرغها را در یک کاسه بشکنید، نمک و شیر را اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید. حالا مخلوط را از صافی عبور دهید تا کلازا (بافت سفید رنگ تخم مرغ) از آن جدا شود. این قسمت از تخممرغ حاوی کلسترول است.
هویج، پیاز، پیازچه و فلفل را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. کف یک تابه مستطیلی را روغن بریزید. مواد را در تابه بریزید و بعد از سرخ شدن، آن را رول کنید. در انتها با چاقوی تیز برش بزنید. رول تخممرغ شما آماده است.
نکته خیلی مهم
اگر برای درست کردن این غذای کرهای تابه مستطیلی ندارید و تابه شما گرد است. ویدئوی زیر را ببینید تا اصول پخت رول تخممرغ را در تابه گرد را هم یاد بگیرید. با هم فیلم آموزش پخت غذای کرهای رول تخم مرغ را ببینیم…
بولکوگی (불고기)
یا همان باربیکیو کرهای از غذاهای کرهای است که در کره جنوبی بسیار محبوب است. جالب است بدانید که این غذا در ایران نیز طرفداران بسیاری دارد و خیلی از هموطنانمان برای بولکوگی سر و دست میشکنند.
مواد لازم برای بولکوگی
سویا سس: دو قاشق غذاخوری
آب: سه قاشق غذاخوری
شکر قهوهای: یک قاشق غذاخوری
عسل: یک قاشق غذاخوری
روغن کنجد: یک قاشق غذاخوری
کنجد بو داده: یک قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: دو عدد
سیر رنده شده: چهار عدد
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
راسته گوساله: 400 گرم
طرز تهیه بولکوگی
سویا سس را به همراه آب، شکر قهوهای، سیر رنده شده، روغن کنجد، عسل و فلفل سیاه مخلوط کنید. گوشتها را بعد از آمادهسازی در این مواد قرار دهید. برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مزهدار شوند.
آمادهسازی گوشت
گوشتها را به قطعات دلخواه ببرید. سپس آنها را روی گریل یا استیکپز سرخ کرده، روی آنها پیازچه خرد شده و کنجد بو داده شده بریزید.
راستی بولکوگی را بصورت سنتی در داخل کاهو لقمه کرده و میخورند.
✍🏻صحبتی با شما
همانطور که مشاهده کردید در همین دو غذای کرهای هم خبری از روغن یا سایر مواد ناسالم نبود. همانطور که قبلا اشاره کردیم استفاده از ترکیباتی چون آبزیان و سبزیجات فراوان در غذاهای کرهای راز تناسب اندام و پوست زیبای کرهایها است. شاید وقت آن رسیده باشد که ما هم کمی در رژیم غذایی خود تجدیدنظر کنیم و بیشتر به فکر سلامتی خود و خانوادهمان باشیم. تحریریه روزچین آرزوی سلامتی شما همراهان عزیز را دارد.