ماهان شبکه ایرانیان

مینی کیک زغال اخته پنیری

این مینی کیک های خوش طعم و با مزه را در میهمانی ها سرو کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی - مریم کریمی: این مینی کیک های خوش طعم و با مزه را در میهمانی ها سرو کنید.

مواد لازم:

  • آرد: 230 گرم
  • شکر: 180 گرم
  • کره: 120 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • اسانس وانیل: چند قطره
  • بیکینگ پودر: 1 ق چ
  • پنیر خامه ای (تکه ای): 200 گرم
  • زغال اخته: 200 گرم

 مینی کیک زغال اخته پنیری
 
طرز تهیه:

ابتدا کره و شکر را با هم زن بزنید تا کاملا مواد کرمی شود سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم فولد شود. اسانس را اضافه کنید، شیر و مواد خشک را در سه مرحله به تناوب به مواد اضافه کنید و هم بزنید. حالا هم زن را خاموش کنید، داخل مواد، پنیرهای تکه ای و زغال اخته را ریخته و با لیسک به خورد هم بدهید تا کاملا مواد ترکیب شوند، در انتها قالب های مینی کیک را چرب کرده و از مواد تا حجم سه چهارم قالب پر کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 185 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه بپزید. در انتها بعد از پخت به دلخواه، ساده یا با پودر قند تزیین کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان