گوشت صدف را جدا کرده و کاملاً آن را شسته و شکم و زایدههاى آن را جدا مىکنند. بعد آن را در یک لیوان نمک و زردچوبه و پیاز خرده شده مى جوشانند تا کاملاً پخته و نرم شود و آبى در آن نماند. سپس روغن را داغ کرده و صدف ها را با پیاز در آن ریخته و همه را با هم در روغن تفت مى دهند تا کاملاً سرخ شود. مقدارى ادویه، فلفل و مخصوصاً فلفل سبز به آن اضافه مى کنند.
این غذا ممکن است با ضائقه خیلی از افرادی که به قشم سفر می کنند جور در نیاید اما پیشنهاد ما به شما این است که در سفرتان به قشم حتما از این غذا امتحان کنید بی شک از طرفداران این غذا خواهید شد.