سیب زمینى خورد شده را در روغن سرخ مىکنیم بعد از بیرون آوردن سیب زمینى از ماهى تابه، پیاز رنده شده را در آن ریخته و مقدارى که تفت داده شد، سور هاى جوش داده شده از قبل را همراه پیاز ها سرخ مى کنیم و مقدارى ادویه و فلفل به آن اضافه مى کنیم و بعد از سرخ شدن مقدارى برنج پخته شده را در کف دیگ ریخته و مواد را روى آن مى ریزیم و مابقى برنج را روى ماهى ها مى ریزیم و مى گذاریم تا دم بکشد.
زیبون سور یکی از غذا های مورد علاقه مردم قشم است و زنان خانه دار قشم این غذا را با مهارت بالایی طبخ می کنند.
